ΡΟΗ 24/7:

Εγκαινιάστηκε η έκθεση ζωγραφικής της Ελ. Ζαχαριάδη στο Λαογραφικό Μουσείο Νικήτης

received 635511403716943

Ανοιχτή στο κοινό μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου

Την έκθεση ζωγραφικής «Τοπίο και Χρώμα» εγκαινίασε το βράδυ της Παρασκευής στο Λαογραφικό Μουσείο Νικήτης ο Δήμαρχος Σιθωνίας, Κυπαρίσσης Ντέμπλας, μαζί με την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Κατερίνα Γιουβαρλάκη. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και πλήθος κόσμου.

received 291581835291293

Η καλλιτέχνης, Ελευθερία Ζαχαριάδη, που μαθήτευσε πλάι στη ζωγράφο Ναταλία Θωμαΐδη, του εικαστικού ρεύματος του πρωτοπόρου Γιάννη Μόραλη, παρουσιάζει την τελευταία της συλλογή με έργα τοπιογραφίας και αριστοτεχνικής χρωματικής σύνθεσης.
Η έκθεση εντάσσεται στο πλαίσιο δημιουργίας δικτύου εικαστικών χώρων σε όλη τη Σιθωνία, με φιλοξενία κορυφαίων εκπροσώπων του καλλιτεχνικού και πνευματικού γίγνεσθαι με σκοπό την ενίσχυση του πολιτιστικού και τουριστικού κεφαλαίου της περιοχής.

received 747931536023111

Ο Δήμαρχος Σιθωνίας Κυπαρίσσης Ντέμπλας, σε δηλώσεις του εξέφρασε την σταθερή βούληση της Δημοτικής Αρχής και του ιδίου προσωπικά για τη στήριξη του πολιτισμού και όλων των δράσεων που αυτή συνεπάγεται και υπογράμμισε πως, «ιδιαίτερα σε καιρούς χαλεπούς όπως αυτοί που διανύουμε, η Σιθωνία αποτελεί ένα φάρο πολιτισμού και προβολής της αυθεντικής ελληνικής παράδοσης».

Από την πλευρά της, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Κατερίνα Γιουβαρλάκη, τόνισε την αναγκαιότητα της στρατηγικής ενίσχυσης του πολιτισμού με στοχευμένες δράσεις και υλοποίηση έργων δικτύωσης πολιτιστικών χώρων σε όλη τη Σιθωνία.

επιστροφή στην κορυφή