ΡΟΗ 24/7:

"Κωστίκα, άλλο φλερτ και άλλο σεξουαλική παρενόχληση" (ΒΙΝΤΕΟ)

142310269 10224077380337910 6110407980357300125 o

Ένα διαφορετικό μήνυμα από το Pontiotube

Η δημοσιογράφος του Δημοτικού Ραδιοφώνου Θεσσαλονίκης FM100 και δημιουργός της σελίδας Pontiotube, Σοφία Ξανθοπούλου, επανήλθε αυτή τη φορά με ένα ιδιαίτερο βίντεο-μήνυμα με αφορμή τα όσα πλέον αποκαλύπτονται στο χώρο του θέματος και του αθλητισμού και όχι μόνο. Το συγκεκριμένο βίντεο θέλει να αποσαφηνίσει μερικά πράγματα, κάποιες ανησυχίες ορισμένων για το ότι "θα φτάσουμε στο άλλο άκρο". Το βίντεο θέλει να καταστήσει σαφή τα όρια του φλερτ και της παρενόχλησης.

Δεν είναι ένα βίντεο με χιούμορ γιατί "η ζωή είναι πολύ αστεία για να την πάρεις στα σοβαρά και πολύ σοβαρή για να την πάρεις στα αστεία", όπως έλεγε η αείμνηστη Λίτσα Φωκίδου.

"Με αφορμή τα όσα έχουν δει ευτυχώς το φως της δημοσιότητας στο χώρο της Τέχνης και του αθλητισμού μετά τις αποκαλύψεις και τις καταγγελίες περί εργασιακής βίας και σεξουαλικής παρενόχλησης, ας πούμε και εμείς κάποια πράγματα, που ισχύουν για όλους τους χώρους εργασίας.

Ε, Χάμπο'μ;

Τι είναι τελικά το φλερτ και τι η σεξουαλική παρενόχληση; Κινδυνεύει να χαθεί το φλερτ, όπως οι περισσότεροι πιστεύουν;

Αυτά και άλλα πολλά... με παραδείγματα για να μην φτάσουμε "στο άλλο άκρο" όπως πολλοί φοβούνται αποπροσανατολίζοντας τη συζήτηση και την ταμπακιέρα", αναφέρει η Σοφία Ξανθοπούλου στο κείμενο που συνοδεύει το σχετικό βίντεο. 

επιστροφή στην κορυφή