Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652

xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Αυξημένη η κίνηση στους δρόμους της Χαλκιδικής

KALLITHEA-KINHSH

Χωρίς προβλήματα η κυκλοφορία των οχημάτων

Πόλο έλξης και για τις ημέρες του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς αποτέλεσε για εκατοντάδες εκδρομείς η Χαλκιδική. Χαρακτηριστική ήταν η εικόνα το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα στη χερσόνησο της Κασσάνδρας, όπου η κίνηση ήταν ιδιαίτερα αυξημένη για τα δεδομένα της χρονικής περιόδου που διανύουμε.

Πολλοί επισκέπτες, κυρίως Θεσσαλονικείς επέλεξαν ακόμη και για αυθημερόν αποδράσεις το «πρώτο πόδι», όπου ξεκίνησαν να λειτουργούν τα πρώτα εποχικά καταστήματα εστίασης και διασκέδασης. Ο καιρός σήμερα δεν ήταν ιδιαίτερα ευνοϊκός σε σχέση με την Κυριακή του Πάσχα, το γεγονός αυτό όμως δεν πτόησε τους εκδρομείς.

Σύμφωνα με τις υπηρεσίες Τροχαίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, μέχρι νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας δεν σημειώθηκε κάποιο σοβαρό περιστατικό στους δρόμους.

Υπενθυμίζεται πως σε ισχύ παραμένει από τη Μεγάλη Πέμπτη το σχέδιο λήψης αυξημένων μέτρων για τις γιορτές του Πάσχα που έθεσε η Ελληνική Αστυνομία. Ειδικότερα, στον οδικό άξονα Νέων Μουδανιών-Κασσάνδρας, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η εκτέλεση εργασιών, μέχρι αύριο θα ισχύουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη διευκόλυνση των οδηγών. Η Τροχαία των Νέων Μουδανιών με τη χρήση κώνων θα διευρύνει ανάλογα με την κίνηση των οχημάτων τις λωρίδες κυκλοφορίας για την αποφυγή καθυστερήσεων.

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2

xrysopoulos