Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652

xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Στην κυκλοφορία τον Ιούνιο ο δρόμος Ν. Ποτίδαιας-Κασσάνδρειας

main 1463398018 5001174

Δήλωση του Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας στη σύσκεψη με τη διοίκηση της "ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε."

Στην κυκλοφορία παραδίδεται τον Ιούνιο από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας το τμήμα Νέα Ποτίδαια - Κασσανδρεία που αναμένεται να διευκολύνει την κυκλοφορία των οχημάτων από και προς το πρώτο πόδι της Χαλκιδικής, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, οπότε η τουριστική κίνηση είναι αυξημένη.

Ο σύγχρονος κλειστός αυτοκινητόδρομος, μήκους 18 χιλιομέτρων, αναμένεται να μειώσει κατά πολύ τον χρόνο του ταξιδιού των κατοίκων και επισκεπτών. Διαθέτει δύο λωρίδες ανά ρεύμα κυκλοφορίας, στηθαίο ασφαλείας στη μέση και ανισόπεδο κόμβο στη Νέα Φώκαια, που θα διοχετεύει την κίνηση προς τη Νέα Φώκαια και τη Σάνη.

Τα παραπάνω έγιναν γνωστά, ύστερα από σύσκεψη που συγκάλεσε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, με τη διοίκηση της "Εγνατία Οδός ΑΕ".

Υπενθυμίζεται πως εντός του Ιουνίου θα ξεκινήσουν οι εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος μεταξύ Νέας Φώκαιας και Αθύτου, στη θέση "Βόθωνας". Ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων, Ευστάθιος Αβραμίδης, δήλωσε στο halkidikifocus.gr ότι στα τέλη του μήνα θα υπογραφέί η σύμβαση με τον ανάδοχο του έργου.

 

 

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2

xrysopoulos