Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652

xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Διάκριση για το 2ο Νηπιαγωγείο Νικήτης

NHP-3

Για προγράμματα και δράσεις γύρω από το προσφυγικό

Το Υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων αναγνωρίζοντας τη σημαντική συμβολή των προγραμμάτων που υλοποιήθηκαν σχετικά με το προσφυγικό ζήτημα, στο πλαίσιο της φετινής εγκυκλίου σχολικών δραστηριοτήτων (Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής Υγείας και Πολιτιστικών) και των αντίστοιχων δράσεων συνεχάρη όλους τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές τους για την ευαισθητοποίηση που επέδειξαν και τις δράσεις που ανέλαβαν. 

Ως συμβολική πράξη ανάδειξης και αναγνώρισης της ευαισθητοποίησης της εκπαιδευτικής κοινότητας στο προσφυγικό ζήτημα, διοργανώθηκε απονομή τιμητικών επαίνων σε κάθε σχολείο που προτάθηκε από τους Υπευθύνους Σχολικών Δραστηριοτήτων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας. Στην τελετή βράβευσης απηύθυνε χαιρετισμό ο Υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης.

Το 2ο Νηπιαγωγείο Νικήτης εκπροσώπησε η εκπαιδευτικός Σμαρώ Χαλέμη για την παραλαβή του τιμητικού επαίνου από την Γενική Διευθύντρια Σπουδών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Ανδρονίκη Μπάρλα, σχετικά με την επιτυχή υλοποίηση προγράμματος Αγωγής Υγείας: «Ανθρώπινα δικαιώματα & Δικαιώματα του παιδιού – "Μη με βλέπετε μικρό έχω δικαιώματα κι εγώ" και δράσεων γύρω από το προσφυγικό ζήτημα για το σχολικό έτος 2015-2016».

Η εκδήλωση απονομής, με τη συμμετοχή μαθητών και εκπαιδευτικών πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στην αίθουσα του ΥΠΠΕΘ, Ζακλίν ντε Ρομιγί και περιελάμβανε ενδεικτικές παρουσιάσεις των έργων των παιδιών μέσω βίντεο, την επικοινωνία μέσω skype με σχολεία της περιφέρειας και απονομή των επαίνων.

NHP-2

NHP-1

NHP-5

NHP-4

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2

xrysopoulos