Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652

xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Στον «αέρα» παραμένουν οι εξετάσεις οδήγησης στην Χαλκιδική

SXOLES-OD2

Συνεχίζουν την αποχή οι εξεταστές

Ταλαιπωρίας… συνέχεια για εκατοντάδες υποψήφιους οδηγούς της Χαλκιδικής, καθώς οι εξεταστές εμμένουν στην αποχή από τα καθήκοντά τους για τη μη καταβολή του σχετικού επιδόματος από τις αρχές του έτους.

Έπειτα από τις διαμαρτυρίες των ιδιοκτητών σχολών οδηγών και των εκπαιδευτών με συμβολικές καταλήψεις -όπως συνέβη και στον Πολύγυρο- των Διευθύνσεων Μεταφορών και Επικοινωνιών, η αρμόδια υπηρεσία πρότεινε τη διεξαγωγή εξετάσεων με συγκεκριμένο αριθμό υποψήφιων οδηγών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του halkidikifocus.gr, στην Χαλκιδική προτάθηκε η διενέργεια πρακτικής εξέτασης κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη με συνολικό αριθμό που δεν θα ξεπερνά τα 20 άτομα και με την προϋπόθεση ότι τα μέλη της αρμόδιας επιτροπής δεν συμμετάσχουν στην αποχή. «Δώρο άδωρον» χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη εξέλιξη ιδιοκτήτης σχολής και εκπαιδευτής υποψήφιων οδηγών του νομού μιλώντας στο halkidikifocus.gr. «Ο αριθμός των εξεταζόμενων που καθορίστηκε είναι πολύ χαμηλός, γεγονός που θα αυξήσει την αναμονή», σχολίασε ο ίδιος.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι ακόμη και τα 20 άτομα δεν θα μπορέσουν τελικώς να εξεταστούν λόγω της αποχής. «Η ‘ομηρία’ μας θα συνεχιστεί και οι 600 υποψήφιοι οδηγοί θα γίνουν ακόμη περισσότεροι ενώ στην περίπτωση που συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα δώσουν εξετάσεις σε δύο χρόνια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο συγκεκριμένος εκπαιδευτής.

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2

xrysopoulos