Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652

xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Δεύτερο 48ωρο λουκέτο σε... 24 ώρες στη Χαλκιδική

parking-kleisto

Σφραγίστηκε πάρκινγκ στην Καλλιθέα (φωτ. αρχείου)

Πριν συμπληρωθούν οι 48 ώρες από το προσωρινό κλείσιμο εταιρείας ενοικίασης αυτοκινήτων στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής επειδή δεν έκοψε αποδείξεις, νέα περίπτωση φοροδιαφυγής εντόπισαν οι ελεγκτές της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, αυτή τη φορά στην Καλλιθέα.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε πάρκινγκ, διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν κοπεί 75 αποδείξεις με αποτέλεσμα η επιχείρηση να σφραγιστεί για 48 ώρες.

Την ίδια ώρα, ύστερα από έλεγχο που πραγματοποίησαν κλιμάκια της ίδιας αρχής, σε μεγάλο παραλιακό μπαρ στην Καβάλα, διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν κοπεί 30 περίπου αποδείξεις, μπήκε λουκέτο 48 ωρών, με την συνδρομή μάλιστα ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, καθώς υπήρξαν αντιδράσεις από τον ιδιοκτήτη.

Λουκέτο 48 ωρών μπήκε και σε παραλιακό μπαρ στην Χρυσή Αμμουδιά στην Θάσο, καθώς διαπιστώθηκε επίσης ότι δεν είχε κοπεί αριθμός αποδείξεων.

Οι έλεγχοι θα συνεχισθούν με αμείωτους ρυθμούς και στη διάρκεια των αμέσως επομένων ημερών της αργίας του 15 Αυγούστου, με τον γενικό γραμματέα της ΓΓΔΕ Γιώργο Πιτσιλή να βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τους περιφερειακούς ελεγκτικούς μηχανισμούς από τους οποίους ζητάει καθημερινή ενημέρωση για την υλοποίηση των σχετικών αποφάσεων μετά τους φορολογικούς ελέγχους.

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2

xrysopoulos