Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652

xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Ήπια η «μεγάλη επιστροφή» του καλοκαιριού

xoris provlimata o dromos tis epistrofis apo xalkidiki 1

Χωρίς προβλήματα η κίνηση στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Ν. Μουδανιών

Από τις 2.00 μετά το μεσημέρι της Κυριακής ξεκίνησε –όπως συνηθίζεται να αποκαλείται- η «μεγάλη επιστροφή» του φετινού καλοκαιριού, του πρώτου Σαββατοκύριακου ύστερα από τον Δεκαπενταύγουστο.

Ωστόσο, η έξοδος των εκδρομέων από τη Χαλκιδική δεν διέφερε ιδιαίτερα από τις προηγούμενες Κυριακές.

Η ροή των αυτοκινήτων ήταν συνεχής με τις γνωστές μικροκαθυστερήσεις σε τμήματα της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών, στο ύψος του Λακκώματος και στην κατηφόρα της Καρδίας καθώς και στο φανάρι της Νικήτης, στη Σιθωνία.

Εξάλλου, και η έξοδος το πρωί της Κυριακής από Θεσσαλονίκη ήταν κανονική και χωρίς σημαντικά ζητήματα.

Αυξημένη κίνηση αναμένεται και κατά τη Δευτέρα, αφού πολλοί θέλοντας να αποφύγουν την ταλαιπωρία της Κυριακής παρέτειναν για μία ημέρα την παραμονή τους.

Σύμφωνα με την EXPRESS SERVICE, η επιστροφή των αδειούχων του Αυγούστου άρχισε σταδιακά από το απόγευμα της Δευτέρας 15 Αυγούστου, συνεχίστηκε σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και κορυφώθηκε το Σάββατο. Ιδιαίτερα τη συγκεκριμένη ημέρα παρατηρήθηκε αυξημένη κίνηση προς Θεσσαλονίκη.

Πολλοί επισκέπτες θα παραμείνουν στη Χαλκιδική και την ερχόμενη εβδομάδα ενώ σε περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες είναι ευνοϊκές, και κατά το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου θα υπάρξουν αυθημερόν μετακινήσεις.

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2

xrysopoulos