Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652

xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Με τις «γνωστές» καθυστερήσεις η επιστροφή από Χαλκιδική

EPISTROFH-FANARI-NIKHTHS-2

Σημειωτόν σε Νικήτη, Ποτίδαια και μετά την Καλλικράτεια

Τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου και –τυπικά- του φετινού καλοκαιριού και πολλοί ήταν εκείνοι, οι οποίοι επισκέφθηκαν τη Χαλκιδική για να απολαύσουν τις παραλίες της.

Η επιστροφή των εκδρομέων και αρκετών από τους τελευταίους αδειούχους ξεκίνησε το απόγευμα της Κυριακής με τα γνωστά μικροπροβλήματα στα διάφορα σημεία του οδικού δικτύου.

Στην Κασσάνδρα καθυστερήσεις υπήρξαν στο φανάρι της Καλλιθέας ενώ η κυκλοφορία επανέρχονταν στο νέο άξονα Νέας Ποτίδαιας-Κασσάνδρειας. Αυξημένος ήταν ο όγκος των οχημάτων πριν από τη γέφυρα της Νέας Ποτίδαιας και μέχρι τον κόμβο των Νέων Μουδανιών η ροή των αυτοκινήτων ήταν κανονική.

Στη Σιθωνία, γύρω στις 7.30 το απόγευμα –κατά διαστήματα- τα οχήματα σχημάτιζαν ουρά από το φανάρι της Νικήτης μέχρι και τη διασταύρωση του Νέου Μαρμαρά. Μικρές καθυστερήσεις σημειώνονταν και στο φανάρι της Γερακινής.

Στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών, σημειωτόν κινούνταν τα αυτοκίνητα στο ύψος του Τσάνταλη, του Λακκώματος και του Σχολαρίου. Όπως είναι γνωστό, ένας μεγάλος αριθμός επισκεπτών κατακλύζουν κάθε Σαββατοκύριακο τις πιο κοντινές –στη Θεσσαλονίκη- ακτές με αποτέλεσμα να είναι αναπόφευκτες οι καθυστερήσεις.

Για μία ακόμη φορά το ελικόπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας επιτηρούσε το οδικό δίκτυο, στο πλαίσιο του πιλοτικού προγράμματος που υλοποιεί για πρώτη φορά φέτος στη Χαλκιδική και τη Θεσσαλονίκη το αρμόδιο υπουργείο.

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2

xrysopoulos