Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652

xrysopoulos

ΡΟΗ 24/7:

Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στον Πολύγυρο

IMG 20161208 111807

Στο πλαίσιο της 24ωρης απεργία της ΓΣΕΕ

Έξω από το Δημαρχείο Πολυγύρου συγκεντρώθηκαν το πρωί της Πέμπτης μέλη του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου Χαλκιδικής, στο πλαίσιο της απεργιακής κινητοποίησης της ΓΣΕΕ.

Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης ομιλία πραγματοποίησε το μέλος του ΠΑΜΕ Νικόλαος Σμυρλής.

"Εξαπολύουν νέο οδοστρωτήρα σε ότι έχει απομείνει από εργατικά λαϊκά δικαιώματα και απαιτούν σιωπή νεκροταφείου από τους εργαζόμενους" τονίστηκε.

"Μας καλούν να ξεχάσουμε δικαιώματα στη δουλειά και τη ζωή και να αποδεχτούμε τις συνθήκες σύγχρονης σκλαβιάς: Όπως χαρακτηριστικά τονίζει ο ΣΕΒ στο εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο του, «είναι ανεδαφικό να επιδιώκουμε την επαναφορά στο προ του 2009 ρυθμιστικό πλαίσιο της αγοράς εργασίας».
Οι πλειοψηφίες στη ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ με καταμερισμένους ρόλους και σχέδιο βάζουν εμπόδια στην ανάπτυξη αγώνων, καλλιεργούν την ηττοπάθεια, δίνουν χώρο και χρόνο στην κυβέρνηση και στους επιχειρηματικούς ομίλους για να οργανώσουν χωρίς αντιδράσεις την επίθεση τους" ανέφεραν τα μέλη του ΠΑΜΕ.

"Απαιτούμε δικαιώματα στην εργασία και τη ζωή, με βάση την εποχή μας – τον 21ο αιώνα, τις ανάγκες μας" υπογράμμισαν με έμφαση.

IMG 20161208 111817

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2

xrysopoulos