Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652

xrysopoulos

ΡΟΗ 24/7:

Παγκόσμια διάκριση για το επιτραπέζιο νερό ΑΘΩΣ (ΦΩΤΟ)

MAR 5057

Απονομή της Χρυσής Πλακέτας στο πλαίσιο της Detrop-Oenos

Νέοι ορίζοντες για το δημοφιλές επιτραπέζιο νερό ΑΘΩΣ της Χαλκιδικής, καθώς φέτος η εταιρία “ΑΘΩΣ ΕΜΦΙΑΛΩΤΙΚΗ Α.Ε.” έλαβε τιμητική βράβευση, με την απονομή της Χρυσής Πλακέτας χαρακτήρα για το επιτραπέζιο νερό ΑΘΩΣ, στον 1ο Διεθνή Διαγωνισμό Gourmet Νερού που διεξήχθη στο Παρίσι, με διοργανωτή του αναγνωρισμένου από το 2005, Οργανισμού για την Ανάπτυξη των Γεωργικών Προϊόντων AVPA και με πάνω από 3.000 συμμετοχές ετησίως, από όλη την υδρόγειο.

Η Βιομηχανία Εμφιαλώσεως Νερού “ΑΘΩΣ ΕΜΦΙΑΛΩΤΙΚΗ Α.Ε.” που δραστηριοποιείται στις Καλύβες Χαλκιδικής από το 1989 συμμετείχε στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Συσκευασίας Detrop-Oenos που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής της διάκρισης από τον επικεφαλής της AVPA Philippe Juglar.

 

MAR 5097

 

«Αποτελεί τιμή μας καθώς πρόκειται για την πρώτη διεθνή διάκριση του νερού ΑΘΩΣ και των προσπαθειών μας. Οι μέτοχοι, οι διευθυντές, το προσωπικό της επιχείρησης καθώς και η τοπική κοινωνία της Χαλκιδικής ευχαριστούμε τον Οργανισμό AVPA και ελπίζουμε και σε νέες διακρίσεις» σημείωσε ο Γενικός Διευθυντής της “ΑΘΩΣ ΕΜΦΙΑΛΩΤΙΚΗ Α.Ε.” Γρηγόρης Στιβαχτάρης.

Όπως εξήγησε, τα μέλη της κριτικής επιτροπής του διαγωνισμού που είναι διακεκριμένοι επιστήμονες και γευσιγνώστες με πολύχρονη εμπειρία στον τομέα του νερού, δοκίμασαν όλα τα δείγματα που πήραν μέρος χωρίς να γνωρίζουν την ονομασία και την προέλευσή τους.

 

MAR 5108

 

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής της AVPA Philippe Juglar, ανέφερε πως η Οργάνωση που εκπροσωπεί ξεκίνησε πριν από 15 χρόνια διαγωνισμούς για το λάδι και τις ελιές ενώ για πρώτη φορά προχώρησε στην καθιέρωση ενός διεθνούς διαγωνισμού Gourmet νερού, όπου έλαβαν μέρος επιχειρήσεις εμφιάλωσης νερού από 30 χώρες. Την πρώτη θέση κατέλαβε το επιτραπέζιο φυσικό νερό ΆΘΩΣ και στις δύο επόμενες θέσεις ακολούθησαν αλλά δύο αντίστοιχα προϊόντα της Γαλλίας και των Νησιών Φίτζι.

«Η γευσιγνωσία περιλαμβάνει δύο επίπεδα: το πρώτο αφορά την αγορά πλήθους, δηλαδή τα super markets, τις κάβες κλπ και το δεύτερο τους γαστρονομικούς καταναλωτές, όπως στους χώρους μαζικής εστίασης και κυρίως τα καλά εστιατόρια» εξήγησε μιλώντας στο halkidikifocus.gr ο κ. Juglar.

«Με το συγκεκριμένο βραβείο το νερό ΑΘΩΣ θα διεισδύσει και σε άλλες αγορές με περισσότερο απαιτητικούς καταναλωτές» πρόσθεσε.

 

MAR 5088

 

Εξάλλου, στόχος του Διεθνούς Οργανισμού AVPA είναι η αναγνώριση της τελειότητας των προϊόντων σε θέματα ποιότητας, όπως και η διάκρισή τους μεταξύ άλλων τυποποιημένων προϊόντων.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Γιάννης Γιώργος, ο αντιδήμαρχος Πολυγύρου Δημήτρης Ζαγγίλας και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής Γιώργος Γκιλής, οι οποίοι συνεχάρησαν την “ΑΘΩΣ ΕΜΦΙΑΛΩΤΙΚΗ Α.Ε.” για τη χρυσή διάκριση.

«Αισθανόμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς και υπερήφανοι ως Χαλκιδικιώτες για το γεγονός ότι ο αγώνας μιας ζωής της συγκεκριμένης επιχείρησης επιβραβεύεται με τον καλύτερο τρόπο, σε μια εποχή δύσκολη» υπογράμμισε ο κ. Γιώργος.

«Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε την επιτυχία μιας επιχείρησης που δραστηριοποιείται στα όρια του Δήμου μας, καθιστώντας τον Πολύγυρο ακόμη πιο γνωστό στο εξωτερικό μέσα από τα προϊόντα της» τόνισε ο κ. Ζαγγίλας.

«Πρόκειται για μια επιχείρηση που παρά την κρίση σημειώνει συνεχή πρόοδο, γεγονός που μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Το σήμα της συγκεκριμένης διάκρισης που βρίσκεται πλέον αποτυπωμένο στη συσκευασία του προϊόντος προσδίδει ακόμη μεγαλύτερη αξία. Αποτελεί στοιχείο αναγνωρισιμότητας με επίδραση κυρίως στο καταναλωτικό κοινό του εξωτερικού, το οποίο δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην ποιότητα» ανέφερε ο κ. Γκιλής.

 

MAR 5078

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρία “ΑΘΩΣ ΕΜΦΙΑΛΩΤΙΚΗ Α.Ε.” με συνεχή αναβάθμιση των ιδιόκτητων εγκαταστάσεων της, σε έκταση 8.000 τ.μ., από την οποία τα κτίρια καταλαμβάνουν 3.000 τ.μ. έχει καταφέρει να κατακτήσει μεγάλο μερίδιο της ελληνικής και ξένης αγοράς.

MAR 5062

MAR 5215

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2

xrysopoulos