Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652

xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Ομιλία για τις κρίσεις πανικού σε μικρούς και μεγάλους

AFISA MILEN

Στις 27 Μαρτίου από το Millennium Education Centre

Το Millennium Education Centre, αντιλαμβανόμενο την εταιρική υπευθυνότητα ως κοινωνική επιταγή με βάση την επιχειρηματική ηθική της επιχείρησης, συνεχίζει τον κύκλο των ανοικτών διαδραστικών σεμιναρίων “Millennium Free Seminars 2017”, συνεισφέροντας μ’ αυτόν τον τρόπο στην καλλιέργεια της επιχειρηματικής κουλτούρας της τοπικής κοινωνίας.

Τη Δευτέρα 27 Μαρτίου διοργανώνει την τέταρτη ανοιχτή του εκδήλωση για τους ¨εραστές” της Δια Βίου Μάθησης με θέμα:

Κρίσεις Πανικού σε μικρούς και μεγάλους με εισηγήτρια την Ελισάβετ Παρθενιώτη Bsc in Counselling and Psychological Science, University of Teesside, Εκπ/νη στη Ψυχοθεραπεία Gestalt.

Με επτά χρόνια εποπτείας. Δέκα χρόνια στην εκπαίδευση, στην συμβουλευτική εναλλακτικών θεραπευτών και επαγγελματιών παροχής υπηρεσίας. Συντονίστρια και εισηγήτρια σεμιναρίων σε ενηλίκους. Στοχευμένες διαλέξεις. Θεραπεύτρια ενηλίκων Συντονίστρια ομάδας Αυτογνωσίας και Αυτοανάπτυξης. Η βασική στάση απέναντι στη θεραπεία ή στην εκπαίδευση, είναι ο εξατομικευμένος τρόπος, να έρθει κανείς σε επαφή και να αναπτύξει τον εαυτό του και τις δεξιότητές του.

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στο café bistrot Sante στα Ν. Μουδανιά στις 8 το βράδυ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας γιατί είναι περιορισμένος ο αριθμός των θέσεων, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο τηλ. 23730 22192 ή συμπληρώστε τη σχετική φόρμα ενδιαφέροντος στο https://goo.gl/dwQpaV.

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2

xrysopoulos