Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652

xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Ολοκληρώθηκε το διήμερο φεστιβάλ δραστηριοτήτων Δήμου Ν.Προποντίδας ΑμεΑ (ΦΩΤΟ)

DSC 3072

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού

Ο Δήμος Νέας Προποντίδας και ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού σε συνεργασία με την Α.Μ.Κ.Ε. “Εσύ στην Ευρώπη”, στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας Ατόμων με Αναπηρία, πραγματοποίησαν με μεγάλη επιτυχία το Φεστιβάλ Δραστηριοτήτων Δήμου Ν. Προποντίδας Ατόμων με Αναπηρία (ΑμΕΑ) 2018 με τίτλο: "Εγώ εκφράζομαι, Εσύ συνεργάζεσαι, ΜΑΖΙ δημιουργούμε".

Το Φεστιβάλ έλαβε χώρα τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου στην Κεντρική Πλατεία Ν. Μουδανιών τις ώρες από 09:30 έως 12:00 και την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Ν. Μουδανιών τις ώρες από 09:30 έως 12:00.

Τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου συμμετείχαν οι μαθητές του 2ου Γυμνασίου Ν. Μουδανιών, του 2ου και του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Μουδανιών και την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου οι μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Μουδανιών. Οι μαθητές συμμετείχαν σε θεματικές ενότητες για το πως μπορούν να βοηθήσουν Άτομα με Αναπηρία στην καθημερινότητά τους όπως και να γνωρίσουν πως συμπεριφέρονται τα ίδια τα Άτομα με Αναπηρία στην καθημερινότητά τους μέσω παιχνιδιών προσομοίωσης, με την καθοδήγηση των Εθελοντών της Α.Μ.Κ.Ε. "Εσύ στην Ευρώπη". Επίσης τη Δευτέρα τα παιδιά στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στο Μουσείο Αλιευτικών Σκαφών και Εργαλείων Δήμου Ν. Προποντίδας και τραγούδησαν με καραόκε.

DSC 3267

DSC 3260


Την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας Εθελοντισμού, πραγματοποιήθηκε ημερίδα στο Δημοτικό Θέατρο Ν. Μουδανιών στις 10:00 με θέμα: '' Μιλώντας για την αναπηρία, τα είδη της και η Ελληνική πραγματικότητα'', με ομιλήτριες τις Λασκαρίδου Αικατερίνη παιδαγωγός ειδικής αγωγής, Κουκαλιώτη Άννα Χριστίνα κοινωνική λειτουργός και Κάρτζια Αναστασία λογοθεραπεύτρια όπου συμμετείχαν οι μαθητές του ΕΠΑΛ Ν. Μουδανιών και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης - Παράρτημα Χαλκιδικής.

DSC 3315

DSC 3326

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2

xrysopoulos