xrysopoulos

ΡΟΗ 24/7:

Κώστας Παπαδόπουλος: Ο καρατέκα από το Λάκκωμα, στην ταινία "Hunter Killer"

papad5

- 68 μετάλλια από τα οποία τα 49 είναι Χρυσά

 

Στην εντυπωσιακή περιπέτεια "Hunter Killer", που πρωταγωνιστεί ο Gerald Butler, ξεχώρισαν οι σκηνές δράσης, οι οποίες διαδραματίστηκαν σε θάλασσα και στεριά. Εμείς όμως σταθήκαμε στις σκηνές που γυρίστηκαν στα Rila Mountain της Βουλγαρίας και στα Highlands Σκοτίας, στις οποίες όμως λίγοι γνωρίζουν πως στην πραγματικότητα έπαιζε ο Κώστας Παπαδόπουλος από το Λάκκωμα, ντουμπλάροντας τον Gerald Butler.
Να σημειώσουμε ότι η ταινία προβάλλεται από τον Νοέμβριο του 2018 τόσο στους κινηματογράφους όσο και σε συνδρομητικά κανάλια.

papad13

Μία μοναδική εμπειρία

Μιλώντας στο halkidikifocus, ο κ. Παπαδόπουλος, τόνισε πως το γεγονός ότι η ταινία συνδύαζε δυο από τις μεγάλες του αγάπες, αυτή για τις πολεμικές τέχνες (καράτε) και την αγάπη του για την φύση, ήταν το έναυσμα να δεχτεί την πρόταση που έγινε από την κινηματογραφική εταιρεία να ντουμπλάρει τον πρωταγωνιστή σε μια σκηνή που προβάλλονταν το κυνήγι (χρησιμοποιώντας τόξο και βέλος) και σε μια ακόμα σκηνή μάχης σώμα με σώμα.

Ωστόσο η πρώτη του επαφή με τον κινηματογράφο ήταν νωρίτερα: «Αγωνιζόμενος στην Αμερική πριν χρόνια και κερδίζοντας ένα πολύ μεγάλο τουρνουά, με πλησίασε μια κινηματογραφική εταιρία και μου έκανε συμβόλαιο με την προοπτική πως κάποια στιγμή στο μέλλον μπορεί να ασχοληθώ με τον κινηματογράφο. Πολλά χρόνια αργότερα η δύναμη των social media ήταν αυτή η οποία με έφερε σε επαφή με τον σκηνοθέτη Donovan Marsh και τον πρωταγωνιστή της ταινίας, Gerald Butler. Η εταιρία παραγωγής συμπτωματικά ήταν η ιδία», δήλωσε αποκλειστικά ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Για την κινηματογραφική του περιπέτεια, ο Κώστας Παπαδόπουλος, μας τόνισε πως «ήταν εντελώς διαφορετική εμπειρία. Το γεγονός ότι συνεργάστηκα με πολύ σοβαρούς επαγγελματίες του χώρου, όπως ο πρωταγωνιστής Gerard Butler και ο σκηνοθέτης Donovan Mars, έκαναν πολύ ευχάριστη την εμπειρία αυτή. Πιστεύω ότι κέρδισα πάρα πολλά από τη διαδικασία, κυρίως από τον επαγγελματισμό και την ταπεινότητα των συντελεστών. Για ακόμα μια φορά μια δυνατή εμπειρία στη ζωή μου, αποδεικνύει πως τίποτα δεν είναι τυχαίο».

papad9

Ένας πολυτάλαντος άνθρωπος

Ο Κώστας Παπαδόπουλος γεννήθηκε το 1974 στην Σουηδία, από Έλληνες γονείς και στην Ελλάδα ήρθε σε ηλικία 8 ετών. Σήμερα είναι παντρεμένος και πατέρας 2 αγοριών και Αντιπλοίαρχος του Λιμενικού Σώματος, ενώ με το καράτε ασχολείται τα τελευταία 37 χρόνια, έχοντας πληθώρα μεταλλίων και διακρίσεων σε τόσο στα ελληνικά πρωταθλήματα, όσο στα πανευρωπαϊκά και παγκόσμια.

Ωστόσο ο Κώστας Παπαδόπουλος ασχολείται με πολλά πράγματα: "Στόχος μου είναι η εξάπλωση αυτής της πολεμικής τέχνης και ότι πρεσβεύει αυτή. Το όνειρο μου είναι να δημιουργήσω ομάδες εργασίας με αθλούμενους όλων των ηλικιών, που σκοπό θα έχουν την καταπολέμηση του bullying και την επαρκή ενημέρωση κατά των ναρκωτικών", τόνισε. "Ο αθλητισμός έχει μεγάλες κοινωνικές προεκτάσεις και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ισχυρός σύμμαχος στον αγώνα που κάνουμε για μια πιο ανθρωπινή και φιλική κοινωνία", συμπλήρωσε.

papad4

Να σημειώσουμε ότι είναι Νο 1 στην παγκόσμια κατάταξη της "open" κατηγορίας (χωρίς κιλά) και μεταξύ των 10 καλύτερων καρατέκα όλων των εποχών, έχοντας κερδίσει κατά τη διάρκεια της αθλητικής του καριέρας:

- 1 χρυσό, 3 ασημένια και 3 χάλκινα Παγκόσμια μετάλλια.
- 3 χρυσά, 3 ασημένια και 5 χάλκινα Ευρωπαϊκά μετάλλια.
- 2 χρυσά, 1 ασημένιο και 4 χάλκινα Μεσογειακά μετάλλια.
- 12 χρυσά Βαλκανικά μετάλλια.
- 20 Πανελλήνια χρυσά μετάλλια.
- 11 φορές χρυσός Πρωταθλητής Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας με το Λιμενικό Σώμα.
Έχει τιμηθεί με τον Χρυσό Σταυρό του Τάγματος του Φοίνικα και τον Αργυρό Σταυρό του Τάγματος της Τιμής από τους Προέδρους της Δημοκρατίας και τιμής ένεκεν, λόγω των διακρίσεων που έχει καταφέρει, υπηρετεί στο Λιμενικό Σώμα.

papad11

papad12

papad8

papad2

papad1

 

 

Τελευταία τροποποίηση στιςΣάββατο, 16 Μαρτίου 2019 09:06
επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2

xrysopoulos