Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652

xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Γ. Βαγιωνάς: Ελλείψεις στις υποδομές και στον προγραμματισμό της Υγείας (AUDIO)

bag omiliab19

Αγωγές συνιστά στις τουριστικές επιχειρήσεις που δεν ηλεκτροδοτούνται

Στο σύστημα Υγείας της Ελλάδας, αλλά και της πρόσβασης των πολιτών σε αυτό επικεντρώθηκε ο Βουλευτής Χαλκιδικής, Γιώργος Βαγιωνάς, κατά τη διάρκεια συνέντευξης που έδωσε στο Ράδιο Star. Ο κ. Βαγιωνάς καυτηρίασε τις ελλείψεις που υπάρχουν τόσο στις υποδομές του συστήματος Υγείας στη χώρα, αλλά και τις ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό, ενώ δεν παρέλειψε να κατηγορήσει την κυβέρνηση για απουσία κοινής λογικής στον προγραμματισμό για τον συγκεκριμένο τομέα. Παράλληλα ο Βουλευτής Χαλκιδικής στάθηκε στο θέμα της πρόληψης και της Παιδείας των πολιτών πάνω στην Υγεία.

Στην ίδια συνέντευξη αναφέρθηκε στο φράγμα του Χαβρία, η υλοποίηση του οποίου θα δώσει επάρκεια νερού στη Χαλκιδική, αποδίδοντας τα εύσημα στον Χαλκιδικιώτη Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, Στέργιο Πιτσιόρλα, για τις προσπάθειές του ώστε να δρομολογηθεί το έργο.

Τέλος, αναφέρθηκε στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με την ηλεκτροδότηση σε ορισμένες περιοχές της Χαλκιδικής, καθώς σημειώνεται έλλειψη στύλων της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα τουριστικές μονάδες με νέες συνδέσεις να μένουν χωρίς ρεύμα, λίγο πριν αρχίσει η θερινή περίοδος, συμβουλεύοντας αυτούς που έχουν πρόβλημα να προχωρήσουν σε αγωγές.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2

xrysopoulos