xrysopoulos

ΡΟΗ 24/7:

Εκ νέου υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Πολυγύρου η Ιφιγένεια Κυριάκου

IFIGENEIA KYRIAKOY 2019

Με το συνδυασμό "Ισχυρός Δήμος" του Αστέριου Ζωγράφου

Την απόφασή της να συνεχίσει την ενασχόλησή της με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ανακοίνωσε και επίσημα, η Πρόεδρος του Μορφωτικού-Πολιτιστικού-Αθλητικού και Κοινωνικού Νομικού Προσώπου του Δήμου Πολυγύρου "Αριστοτέλης", Ιφιγένεια Κυριάκου.

Η κ. Κυριάκου εντάσσεται για μία ακόμη φορά στο συνδυασμό της παρούσας Διοίκησης του κεντρικού Δήμου της Χαλκιδικής, "Ισχυρός Δήμος" με επικεφαλής τον Αστέριο Ζωγράφο.

Σε μήνυμά της αναφέρει:

"Συνδημότισσες και συνδημότες,

Σας καλωσορίζω στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου. Διεκδικώ για ακόμη μια φορά την ψήφο σας συμμετέχοντας σε έναν συνδυασμό που ο επικεφαλής του έχει αποδείξει ότι πιστεύει στη συνεργασία και επιτυγχάνει την υπέρβαση κάθε διαχωριστικής γραμμής με γνώμονα την αλληλεγγύη. Ο Δήμος Πολυγύρου αποτελεί έναν «Ισχυρό Δήμο» αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο την Χαλκιδική ως ένα ιδιαίτερα σημαντικό κομμάτι της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο πυρήνας ενός δήμου είναι η έμπνευση και οι αποφάσεις των δημοτών του. Για αυτό και η συμμετοχή στα δημόσια πράγματα αποτελεί καθήκον. Όσοι γνωρίζετε την μέχρι τώρα πορεία μου στα κοινά, στην αυτοδιοίκηση, στο διοικητικό συμβούλιο της ευαίσθητης κοινωνικά ομάδας των πολυτέκνων του νομού μας, έχετε διαπιστώσει ότι παραμένω πιστή στα ιδανικά και στις αξίες που πρεσβεύω, πραγματοποιώντας έναν συνεχή αγώνα για έναν τόπο κοντά στους ανθρώπους του. Για έναν τόπο καθαρό και λειτουργικό. Για έναν τόπο πρότυπο.

Η ψήφος σας θα είναι η δύναμη ώστε να εξακολουθώ να βρίσκομαι στην υπηρεσία σας. Θα είναι έκφραση εμπιστοσύνης που θα συνεχίσω να τιμώ. Με οδηγό τον ευγενή συναγωνισμό, ας πετύχουμε μαζί αυτό που μας αξίζει.
Άλλωστε, «Ισχυρός Δήμος» σημαίνει ισχυρός δημότης.

Με εκτίμηση,
Ιφιγένεια Κυριάκου
Υποψ. Δημοτική Σύμβουλος
Συνδυασμός «Ισχυρός δήμος»

Γυναικεία δύναμη
Η δική σου φωνή στον Δήμο"

Βιογραφικό

ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ
του Σταύρου Θάνου και της Ελένης Μπαξεβανίδου

Δημοτική Σύμβουλος Δ. Πολυγύρου, Ν. Χαλκιδικής

Πρόεδρος του Μορφωτικού-Πολιτιστικού-Αθλητικού και Κοινωνικού Νομικού Προσώπου Δ. Πολυγύρου

Πρόεδρος Πολυτέκνων Ν. Χαλκιδικής

Μέλος του Γεν. Συμβουλίου της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος (Α.Σ.Π.Ε.)

Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1960 και από το 1979 είναι μόνιμος κάτοικος Πολυγύρου. Είναι παντρεμένη με τον φαρμακοποιό, Βασίλειο Κυριάκου και μητέρα τεσσάρων παιδιών: Του Χρήστου, πτυχιούχου στη «Βιομηχανική Πληροφορική», της Ελένης, πτυχιούχου Κλασικής Φιλολογίας του Α.Π.Θ, της Χρύσας, πτυχιούχου του Ιστορικού και Αρχαιολογικού τμήματος της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ, και της Κωνσταντίνας, πτυχιούχου Φαρμακευτικής Σχολής.

Εργάστηκε ως Β. Φαρμακείου στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο «ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ» Θεσσαλονίκης από το 1998 έως το 2012και ως ΔΕ- Διοικητικός Υπάλληλος στο Γενικό Νοσοκομείο Ν. Χαλκιδικής από το 2012 έως 2016

Σήμερα είναι Δημοτική Σύμβουλος Δ. Πολυγύρου και εργάζεται ως ΠΕ- Διοικητικός Υπάλληλος στο Γενικό Νοσοκομείο Ν. Χαλκιδικής από το 2016

Σπουδές:

Μεταπτυχιακό «Δημόσια Διοίκηση» του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου, Πτυχίο «Ελληνικός Πολιτισμός» του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και Β. Φαρμακείου.

Ξένες γλώσσες: Αγγλικά

Πολιτικές- συνδικαλιστικές και κοινωνικές δραστηριότητες

2014-σήμερα:
Δημοτική Σύμβουλος Δ. Πολυγύρου,Πρόεδρος Μορφωτικού-Πολιτιστικού-Αθλητικού και Κοινωνικού Νομικού Προσώπου Δ. Πολυγύρου (Ν.Π.Δ.Δ).

2010-2014:
Δημοτική Σύμβουλος Δ. Πολυγύρου, Πρόεδρος στις Σχολικές Επιτροπές του Δ. Πολυγύρου (Ν.Π.Δ.Δ)

2012-2015:
Αναπληρώτρια της Γραμματέως Γυναικείων Θεμάτων της Ν.Δ για τον Ν. Χαλκιδικής.

2009:
Υποψήφια στις εθνικές εκλογές στο Ν. Χαλκιδικής.

Γραμματέας του Νομαρχιακού Συμβουλίου.

2007:
Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιχείρησης και Αξιοποίησης Πόρων Ν. Χαλκιδικής (ΝΕΑΔΙΧ).

Υπεύθυνη για την πολύτεκνη οικογένεια του τομέα «Οικογένεια και παιδί» της Γραμματείας Γυναικείων Θεμάτων Ν.Δ .

Υπεύθυνη Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας του τομέα «Γυναίκες στα Κέντρα Λήψης Αποφάσεων» της Γραμματείας Γυναικείων Θεμάτων Ν.Δ

Εκλεγμένο μέλος της ΝΟΜΕΚΕ, Ν. Χαλκιδικής και υπεύθυνη Σχέσεων Κοινωνίας-Κόμματος .

Μέλος του Πολιτιστικού Οργανισμού Ν. Χαλκιδικής.

Εξελέγη ως η πρώτη γυναίκα σύνεδρος και συμμετείχε στο 7Ο Τακτικό Συνέδριο της Ν.Δ .

Το Μάιο του ίδιου έτους ορίστηκε Πρόεδρος του Συντονιστικού Συμβουλίου Κακοποιημένων και Παραμελημένων Ατόμων του Ν. Χαλκιδικής (ΣΥΚΑΠΑ).

2006:
Νομαρχιακή Σύμβουλος Ν. Χαλκιδικής.

Μέλος της επιτροπής «πληθυσμιακών θεμάτων και γεννητικότητας» της Α΄ Διοίκησης Υγειονομικής Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Δ.Υ.Π.Ε).

2004-2006:
Υπεύθυνη Πολιτικού Γραφείου Ν. Χαλκιδικής, στα Ν. Μουδανιά

2002:
Πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Χαλκιδικής και εκπρόσωπος στην Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος (Α.Σ.Π.Ε), και στην Ομοσπονδία Πολυτέκνων Β. Ελλάδος, θέσεις στις οποίες επανεξελέγη και κατέχει μέχρι σήμερα.

Το ίδιο έτος εξελέγη στο Γενικό Συμβούλιο της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος (Α.Σ.Π.Ε) θέση την οποία κατείχε μέχρι σήμερα.

2000:
Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελλήνιου Συλλόγου Β. Φαρμακείου Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων.

1998-2006:
Μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Παιδείας του Ν. Χαλκιδικής εκπροσωπώντας τους Συλλόγους Γονέων .

1998-2005:
Ιδρυτικό μέλος του Κέντρου Πρόληψης κατά των Ναρκωτικών Ν. Χαλκιδικής «ΠΝΟΗ» και εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου με το αξίωμα του ταμία.

1998-2003:
Ίδρυσε την Ομοσπονδία Ενώσεων Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης Ν. Χαλκιδικής όπου και διετέλεσε Πρόεδρος και εκπρόσωπος στην Συνομοσπονδία Γονέων Ελλάδος.

Ακόμη, συμμετείχε ενεργά επί σειρά ετών στους Συλλόγους Γονέων και κηδεμόνων.

Συγκεκριμένα:

Το 1998 ίδρυσε την Ένωσης Γονέων Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης του Δήμου Πολυγύρου και διετέλεσε Πρόεδρος.

Πρόεδρος του Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων 1ΟΥ Δημοτικού Σχολείου και Γυμνασίου Πολυγύρου καθώς και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων του Ε. Λυκείου Πολυγύρου.

Νομαρχιακές Επιτροπές

Από τον Ιανουάριο του 2007- 2009 μετείχε στην Επιτροπή Τουρισμού και Ποιότητας Ζωής και
Επιτροπή Διοίκησης – Χωροταξίας και Κοινωνικής Πολιτικής.

Δημοτικές Επιτροπές

Από το 2011-2014 ήταν Πρόεδρος στις Σχολικές Επιτροπές του Δ. Πολυγύρου και μετείχε
στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2

xrysopoulos