xrysopoulos

ΡΟΗ 24/7:

Υποψήφια με τον Μ. Καρρά η Αθανασία Εμμανουηλίδου

57338866 2269423963121057 7196696803754901504 n

Το βιογραφικό της υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου

Υποψήφια με το συνδυασμό "Νέα Προποντίδα - Σύγχρονος Δήμος" του νυν Δημάρχου Μανώλη Καρρά, στις εκλογές της 26ης Μαΐου είναι η Αθανασία (Σούλα) Εμμανουηλίδου.
Η κ. Εμμανουηλίδου είναι παντρεμένη με τον Οδοντίατρο Γιάννη Ευταξία και έχει δύο παιδιά, το γιατρό Χαράλαμπο Ευταξία και το φοιτητή της Οδοντιατρικής, Πάνο Ευταξία (PanosDent). Ζει στην Ν. Τρίγλια, μετά από 26 χρόνια διαμονής στα Ν. Μουδανιά.
Έχει σπουδάσει και εργάστηκε ως Νηπιαγωγός, ως Διευθύντρια σε Παιδικό Σταθμό και ως Ειδική Παιδαγωγός, ενώ η «Δια βίου εκπαίδευση» αποτελεί τρόπο ζωής της. Σύμφωνα με την ίδια τις καλύτερες εργασιακές της εμπειρίες τις απέκτησε στο Ειδικό Σχολείο Ν. Προποντίδας στην Πορταριά, όπου έμαθε να συνεργάζεται και να συνδημιουργεί μαζί με συναδέλφους, μαθητές, γονείς και τοπική αυτοδιοίκηση, προσφέροντας ευκαιρίες συμμετοχής σε όλους.
Τώρα, εργάζεται στο ΚΕΣΥ Χαλκιδικής, διερευνώντας δυσκολίες και προωθώντας καλές πρακτικές, υποστήριξης μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών. Έχοντας την ανάγκη ενεργής συμμετοχής σε όσα αφορούν την εκπαίδευση, υπηρετεί σε εκλεγμένες θέσεις ευθύνης (στο Δ.Σ. Διδασκαλείου, στο Σύλλογο Εκπ/κων Π.Ε. και στο ΠΥΣΠΕ Χαλκιδικής, στο Νομαρχ/κό τμήμα της ΑΔΕΔΥ και ως Αντιπρόσωπος στη ΔΟΕ).
Παράλληλα, συντονίζει στην περιοχή, το Εθελοντικό πρόγραμμα Κοινωνικής ένταξης για ΑμεΑ «Η Γειτονιά» και συμμετέχει στη θεατρική ομάδα των «ΟνειροΠλόων» στα Σήμαντρα. Είναι μέλος, πολλών άλλων συλλόγων και ομάδων ποικίλων ενδιαφερόντων.
Τέλος, αποκορύφωμα των δραστηριοτήτων της, θεωρεί τη συμμετοχή της στη διοργάνωση και την υλοποίηση του γώνα Δρόμου Ν. Προποντίδας «Γίνε Specialistas», που πραγματοποιήθηκε στις 31 Μαρτίου στα Ν. Μουδανιά και αποτέλεσε μια μαζική γιορτή κατά των στερεότυπων.

em spes

Σε δηλώσεις της η κ. Εμμανουηλίδου, εξηγεί τους λόγους που την ώθησαν να ασχοληθεί με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και να θέσει υποψηφιότητα για Δημοτική Σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο του κ. Καρρά:

«Με το Μ. Καρρά συνεργαστήκαμε αρχικά ως συνάδελφοι στην Πορταριά. Αργότερα, από κάθε θέση ευθύνης που ανέλαβε, στηρίζει τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και γενικότερα το χώρο της εκπαίδευσης. Είδα το Δήμο μας, σε χρόνια δύσκολα, να αλλάζει και αυτό οφείλω να το αναγνωρίσω στον Μ.Καρρά και στους ανθρώπους που δούλεψαν μαζί του. Ήταν ο μόνος Δήμαρχος, που ανταποκρίθηκε σε αιτήματα δεκαετιών, δημιουργώντας ή/και δρομολογώντας, δομές εκπαίδευσης, απασχόλησης και υποστήριξης για όλους, ανεξαιρέτως των ικανοτήτων τους. Ξεκινώ με αυτά, χωρίς να υποτιμώ όλα τα άλλα, γιατί για να γίνεις καλός τεχνίτης αλλά και καλός επιστήμονας, προϋπόθεση αποτελεί η εκπαίδευση. Και στη ζωή χρειάζονται όλοι!
Έχοντας μαθητεύσει, ζήσει και εργαστεί, σχεδόν σε όλα τα χωριά της Ν. Προποντίδας, απέκτησα πολύτιμους φίλους και γνώρισα τα επιμέρους προβλήματα των περιοχών, τις επιθυμίες και τις ανάγκες των ανθρώπων τους.
Γνωρίζω τις δυσκολίες του ιδιωτικού τομέα και την ανασφάλεια που βιώνει ο αγρότης και ο ελεύθερος επαγγελματίας.
Αναγνωρίζοντας όσα ξεκίνησαν να αλλάζουν και νιώθοντας την ευθύνη για μια έντιμη συνέχεια, θέτω τον εαυτό μου, στην υπηρεσία αυτής της συλλογικής προσπάθειας. Εφόσον εσείς με τιμήσετε με τη ψήφο σας.
Ποτέ κανείς δε δημιούργησε μόνος του. Όλοι μαζί, συνεχίζουμε!».

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2

xrysopoulos