xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Ν. Προποντίδας η Αθανασία Πέσχου

pesxou karras

Με το συνδυασμό "Σύγχρονος Δήμος" του Μανώλη Καρρά

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό "Νέα Προποντίδα - Σύγχρονος Δήμος" του υποψηφίου Δημάρχου Ν. Προποντίδας, Μανώλη Καρρά, στις εκλογές της 26ης Μαΐου είναι η Διευθύντρια M.E.C., Σύμβουλος επαγγελματικού προσανατολισμού, Αθανασία Πέσχου.

Η κ. Πέσχου γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Νέα Μουδανιά, όπου και κατοικεί μέχρι και σήμερα. Είναι έγγαμη με τον Βασίλη Καραϊβαζίδη και μητέρα δύο παιδιών, του Στράτου και της Μαργαρίτας. Είναι κόρη της Μαργαρίτας και του Γεωργίου Πέσχου.
Είναι απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Σερρών και κατέχει πιστοποιητικό εξειδίκευσης ως Σύμβουλος Σταδιοδρομίας από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Εργάζεται από το 1998. Πρώτα σε συμβολαιογραφικό γραφείο, κατόπιν εξωτερικός συνεργάτης στις οικονομικές υπηρεσία του Δήμου Ν. Μουδανιών. Από το 2008 έως και σήμερα είναι Διευθύντρια στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Millennium Education Centre και Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού στο γραφείο διασύνδεσης Job Carrier του κέντρου. Για πάνω από 10 χρόνια “ζει μέσα στην κοινωνία” συμμετέχοντας και υποστηρίζοντας ενεργά κάθε κοινωνική εκδήλωση και πολιτιστική δράση του Δήμου, όπως τις εκδηλώσεις των πλατειών και τις αποκριάτικες εκδηλώσεις σε χωριά του Δήμου.
Ως διευθύντρια εκπαιδευτικού κέντρου και με ιδιαίτερη ευαισθησία στα παιδιά, προσφέρει υποστήριξη σε συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, διοργανώνοντας παρουσιάσεις και εκπαιδεύσεις σε θέματα που σχετίζονται με το παιδί, όπως “μεσογειακή διατροφή και παιδί”, “δυσλεξία και νέες τεχνολογίες”, “παιδική παχυσαρκία”.
Διαρκής συμπαραστάτης και αρωγός των νέων, διοργανώνει δράσεις όπως το “Νεολαία 2017 - 2027” και το “Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας” με στόχο την καλύτερη δυνατή ενημέρωση και αξιοποίηση των ευρωπαϊκών προγραμμάτων, την ενίσχυση της απασχόλησης και τη δια βίου μάθηση.
Στηρίζει τις δράσεις πολιτιστικών φορέων και ΝΠΔΔ του Δήμου (ΚΔΑΠ, ΚΑΠΗ), τους Γυναικείους Συλλόγους (ΑΠΑΜΕΙΑ, ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΟΣΙΑ, ΒΙΘΥΝΙΑ κλπ.). Με πλήρη επίγνωση της κοινωνικής της ευθύνης και αγάπη προς τον συνάνθρωπο, διοργάνωσε την εκδήλωση “Μαγειρεύουμε για την Ειδομένη” συγκεντρώνοντας τρόφιμα και ρούχα για τους πρόσφυγες, συνεχίζοντας ακούραστα μέχρι και σήμερα να στέκετε στο πλευρό τους παραδίδοντας δωρεάν σεμινάρια συμβουλευτικής σε πρόσφυγες και μετανάστες.

Αναφερόμενη στην απόφασή της να θέσει υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές της Κυριακής, δηλώνει:

«Στη σημερινή εποχή ο θεσμός της τοπικής αυτοδιοίκησης χρειάζεται και νέους ανθρώπους. Όχι μόνο για να ενισχύσουμε τις διοικητικές μηχανές με φρέσκες ιδέες και όρεξη για δουλειά, αλλά και για να μάθουμε δίπλα στους εμπειρότερους και να ανεβάσουμε το επίπεδο της πολιτικής ζωής.
Οι νέοι πλέον, έχουμε συναίσθηση της πραγματικότητας και των ζητημάτων που εγείρονται γύρω μας. Πληροφορούμαστε, προβληματιζόμαστε, ενημερωνόμαστε. Σαν νέοι άνθρωποι λοιπόν, που μέσω των σπουδών μας και της δουλειάς μας, αποκτήσαμε ακαδημαϊκή και κοινωνική κατάρτιση, οφείλουμε στους εαυτούς μας, στην χώρα μας και στον τόπο μας, να μιλάμε και να διεκδικούμε.
Προερχόμενη από τα λαϊκά στρώματα της κοινωνίας και όχι από κάποιο μεγάλο πολιτικό "τζάκι".
• Με πλήρη επίγνωση της κοινωνικής μου ευθύνης, συνεπής και προσηλωμένη στους στόχους μου.
• Έχοντας βαθειά πίστη, ότι μέσα από την συμμετοχή μου στα κοινά, μπορώ να προσφέρω κι εγώ από το μετερίζι μου στην προσπάθεια που γίνεται για την ανάπτυξη και αναβάθμιση του Δήμου μας.
• Αναλαμβάνω τις ευθύνες μου απέναντι στον τόπο μου και τους συμπολίτες μου, και δηλώνω Παρών στο κάλεσμα του υποψηφίου Δημάρχου Νέας Προποντίδας, Μανώλη Καρρά.
Μαζί Συνεχίζουμε λοιπόν, για να είναι ο Δήμος Νέας Προποντίδας συνεπής στο ραντεβού του με το μέλλον! Με ανιδιοτέλεια, με ακεραιότητα, υπεύθυνα, δυναμικά, αισιόδοξα!».

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2

xrysopoulos