xrysopoulos

ΡΟΗ 24/7:

Χατζηαλέξης: "Το χθες και το αύριο"

xatzhalexhs logo

Άρθρο του επιχειρηματία και Υποψήφιου Δημοτικού Σύμβουλου

Κάλεσμα προς τους δημότες του Δήμου Ν. Προποντίδας να προσέλθουν στην κάλπη, για την εκλογική διαδικασία της Κυριακής, απευθύνει ο επιχειρηματίας και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ν. Καλλικράτειας με το συνδυασμό "Νέα Προποντίδα - Σύγχρονος Δήμος", Δημήτρης Χατζηαλέξης, σε άρθρο του, στο οποίο ακόμη ξεδιπλώνει το όραμά του για το μέλλον του Δήμου.

«Την Κυριακή θα ψηφίσουμε για να επιλέξουμε τους τοπικούς και δημοτικούς συμβούλους για την αυτοδιοίκηση και την Ευρωβουλή και θα πρέπει να προσέλθουμε όλοι στην κάλπη, αφού με την αποχή μας, θα μας διοικήσουν οι "ελάχιστοι".
Πιστεύω ότι οι εκλεγμένοι στην τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να συμβάλλουν ενεργά στην διαμόρφωση του αύριο του τόπου μας. Για μένα η ενασχόληση με τα κοινά είναι προσφορά και η γενιά μου οφείλει να έχει λόγο σε όσα πρόκειται να διαδραματιστούν τα επόμενα χρόνια. Είμαι έτοιμος να δουλέψω και να διεκδικήσω για τους ανθρώπους που χτίζουν το μέλλον τους εδώ: Για τους ανθρώπους που εργάζονται και μεγαλώνουν τα παιδιά τους στον τόπο που και εγώ γεννήθηκα, μεγάλωσα, έκανα οικογένεια, δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά και αγαπώ τόσο βαθιά.
Ξεκινάει μια νέα παραγωγική εποχή που μπορεί να οδηγήσει τον τόπο μας σε μια νέα περίοδο με γνώμονα τον σεβασμό στο περιβάλλον και κανόνα την σωστή διαχείριση της καθημερινότητας, με χρηστή διοίκηση χωρίς σπατάλες ή σκανδαλώδη διαπλοκή, με αχυράνθρωπους, εργολάβους κλπ.
Σε μια περίοδο όπου η πολιτική έχει απαξιωθεί, εμείς οι νέοι με φρέσκιες ιδέες και όρεξη για δουλειά θα πρέπει να αφυπνισθούμε και να αποδείξουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, ακολουθώντας έναν ηγέτη της τοπικής αυτοδιοίκησης, τον "δάσκαλό" μας Μανώλη Καρρά, που μετέτρεψε την Νέα Προποντίδα σε ένα απέραντο εργοτάξιο, ενώ δημιούργησε σωρευτικά αποθέματα, δηλαδή πλεονάσματα στα οικονομικά του Δήμου μας.

Έργα έγιναν, αλλά και όσα προγραμματίστηκαν επί Διοίκησης Μανώλη Καρρά, είναι σε πλήρη εξέλιξη. Τόσα έργα στο διευρυμένο Δήμο Νέας Προποντίδας δεν έχουν αναφερθεί ποτέ στο παρελθόν!

Είναι μεγάλη τιμή και ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη για μένα να διεκδικήσω την ψήφο σας. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμαρχο μας Μανώλη Καρρά, που πρέπει να επανεκλέγει για να ολοκληρώσει το έργο του, επειδή έδειξε εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Εγγυώμαι όμως σε αυτόν και σε όσους με στήριξαν στο ξεκίνημα, επίσης δε και σε όσους με στηρίξουν με την ψήφο τους, ότι θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για να φανώ αντάξιος τον προσδοκιών τους.

Με την δική σας στήριξη θα διεκδικήσω εξέχουσα θέση σε κάθε προτεραιότητα που αφορά τον Τουρισμό, τον Πρωτογενή τομέα και κυρίως την ποιότητα ζωής των κάτοικων της Νέας Προποντίδας, με στόχο την ανάπτυξη, την δημιουργία των νέων θέσεων εργασίας, την μείωση της ανεργίας κλπ.
Η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου η κατασκευή φραγμάτων και υδατοδεξαμενών, η αναβάθμιση της εμποροπανήγυρης του Άγιου Μάμα, η ανθρωποκεντρικοτητα του βιοτεχνικού πάρκου του Λακκώματος, η αξιοποίηση όλης της δημοτικής περιουσίας θα είναι το κύριο μέλημά μου.

Η ένταξη στο σχέδιο πόλης όλων των οικισμών η λειτουργία συγκοινωνίας με mini buss, η σύνδεση μας με το φυσικό αέριο θα είναι για μένα αυτοσκοπός.
Η μετατροπή της κατεστραμμένης σκάλας της Νέας Καλλικράτειας, σε αγκυροβόλιο, πάρκινγκ και Μαρίνα, η επέκταση του εμπορικού λιμένα των Νέων Μουδανιών και η κατευθείαν σύνδεση του με την εθνική οδό για την ανάπτυξη των LOGISTICS και του τουρισμού, η κατασκευή ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟΥ στα Νέα Μουδανιά, η κατασκευή συμπληρωματικής προβλήτας για την προφύλαξη της Μαρίνας των Νέων Μουδανιών από τους νοτιάδες, θα αποτελούν για μένα τα αυτονόητα.

Η ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς η αδελφοποίηση με τις κοινωνίες των χαμένων πατρίδων, αλλά και με άλλους Δήμους της χώρας μας, όπου ζουν φίλοι και συγγενείς μας, όπως είναι ο Δήμος της Ραφήνας, όπου ζουν πολλοί Τριγλιανοί και η ραδιοτηλεοπτική προβολή των ακτών μας και του σπηλαίου των Πετραλώνων, θα μετατραπούν για μένα σε καθημερινότητα.

Διαμαρτυρόμαστε όλοι οι επαγγελματίες για το γεγονός ότι δεν έχουν πρόσβαση στα μαγαζιά μας οι πελάτες μας λόγο των έργων: Είναι δυνατόν να είναι όλη η Νέα Προποντίδα ένα απέραντο εργοτάξιο και εμείς να απαιτούμε εύκολη πελατειακή σύνδεση;

Διαμαρτυρόμαστε όλοι οι επαγγελματίες ότι η πεζοδρόμηση μας έκοψε την δουλειά: Το πρόβλημα δεν είναι ο πεζόδρομος, αλλά η έλλειψη πάρκινγκ. Θα μου πείτε όμως γιατί κάναμε τον πεζόδρομο αφού δεν είχαμε πάρκινγκ; Η υπέρβαση αυτή έγινε επειδή διαθέταμε το κονδύλιο της πεζοδρόμησης και σήμερα προγραμματίζουμε την κατασκευή του πάρκινγκ.

Διαμαρτυρόμαστε όλοι οι επαγγελματίες ότι το κόστος τοποθέτησης τραπεζοκαθισμάτων είναι υψηλό: Θα μειώσουμε το κόστος για να είμαστε ανταγωνιστικοί στην πελατεία μας και με την λειτουργία του πάρκινγκ θα κρατήσουμε τους διερχόμενους στις πόλεις μας, αφού είμαστε ο πιο κοντινός προορισμός στη Θεσσαλονίκη και"το κέρδος θα έρθει από τη κατανάλωση".

Όλα τα παραπάνω θα τα αναδείξω στο Δημοτικό Συμβούλιο που θα εκλεγεί και εφόσον θα με τιμήσετε με την ψήφο σας για να εκλεγώ. Δεν θα ζητήσω μόνο τον προγραμματισμό των έργων αλλά και τον τρόπο χρηματοδότησης τους: Δεν θα επιτρέψω οι υποθέσεις αυτές να κατρακυλήσουν στις καλένδες, και αν διαπιστώσω κάτι τέτοιο θα παραιτηθώ!

Δεν θα ακολουθήσω τα πεπραγμένα των υποψήφιων της άλλης πλευράς όπου μετεγγράφηκαν θυμίζοντας ποδοσφαιριστές που ψάχνουν ομάδα να αγωνιστούν ανεξαρτήτως του χρώματος της φανέλας που θα φορέσουν: Αυτό για έναν επαγγελματία αθλητή είναι θεμιτό, όμως όταν μιλάμε για παράταξη που εκφράζει συγκεκριμένη ιδεολογία, θέσεις, απόψεις, συγκλίσεις κλπ., μπορεί να χαρακτηριστεί ως σημαία ευκαιρίας.

Ζητώ την στήριξη σας γιατί είμαι ίδιος με εσάς, και θα κάνω τα πάντα για την ανάπτυξη της Νέας Προποντίδας επειδή ποτέ δεν κρύφτηκα στις μεγάλες μάχες, επειδή ποτέ δεν φοβήθηκα να συγκρουστώ και επειδή πάντα ήμουν παρών στην μεγάλη μας παράταξη!

Σας διαβεβαιώνω και σας εγγυώμαι πως θα τα καταφέρω και θα φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας και των προσδοκιών σας, αφού θα είμαι πάντα εδώ μαχητής, αγωνιστής και στην πρώτη γραμμή!

Πάμε όλοι μαζί για την μεγάλη νίκη της επικράτησης των αυτονόητων, αντί της φαρσοκωμωδίας, της επικράτησης των δοκιμασμένων αντί των αδοκίμαστων, της επικράτησης της επιτυχίας αντί της αποτυχίας: Εάν στοχεύετε το καλύτερο ελάτε με τους καλύτερους, ελάτε στην σιγουριά, ελάτε στο αύριο! Στηρίξτε μας!!!».

received 412369169603886

Τελευταία τροποποίηση στιςΠαρασκευή, 24 Μαΐου 2019 13:30
επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2

xrysopoulos