Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μ. Πάνος: «Το δίλημμα στις εκλογές της 7ης Ιούλη είναι ξεκάθαρο»

GetAttachmentThumbnail

Το μήνυμα του υποψηφίου Βουλευτή Χαλκιδικής

Υποψήφιος Βουλευτής Χαλκιδικής με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στις εκλογές της 7ης Ιουλίου είναι ο Συγγραφέας, μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών και της Εταιρείας Κορινθίων Συγγραφέων, Δημοτικός Σύμβουλος και συνταξιούχος Γεωπόνος, Ιωακείμ (Μάκης) Πάνος.

Ο κ. Πάνος γεννήθηκε και ζει στην Ορμυλια. Είναι παντρεμένος με την δασκάλα Γεωργία Μπαρτζή και έχει έναν γιο, ο οποίος είναι δικηγόρος.
Έχει τελειώσει την γεωπονική σχολή του ΑΠΘ. Εργάστηκε στον αγροτικό συνεταιρισμό του χωριού του, του οποίου υπήρξε και διευθυντής για δυο χρόνια.
Διορίστηκε στην Δ/νση Αγροτικής Ανάπτυξης Χαλκιδικής και ασχολήθηκε κυρίως με προγράμματα βιολογικής γεωργίας.
Διετέλεσε Πρόεδρος:
- στην Πανελλήνια Ένωση Γεωπόνων Δημοσίων Υπαλλήλων- παράρτημα Χαλκιδικής για δυο συνεχόμενες τριετιες
- του θεατρικού πολιτιστικού οργανισμού ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΝ
- του πολιτιστικού συλλόγου Ορμύλιας
- των αθλητικών σωματείων ΔΟΞΑ και ΑΕΤΟΙ Ορμύλιας
συνολικά τριάντα χρόνια αγώνων και προσφοράς σαν επικεφαλής συνδικαλιστικών και πολιτιστικών φορέων.

Σε μήνυμά του αναφέρει τους λόγους που τον ώθησαν να θέσει υποψηφιότητα για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές, με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία:

«Αγαπητές φίλες και φίλοι,
Είμαι συμπολίτης σου από την Ορμύλια. Αγαπώ τον τόπο μου. Δεν τον εγκατέλειψα ποτέ. Σπούδασα και γύρισα να εργαστώ και να προσφέρω στο χωριό μου.Συμμετέχω και παλεύω με όλο μου το πάθος, για να εφαρμοστούν προοδευτικές λύσεις στα ποικίλα προβλήματά μας, στην πρώτη γραμμή επί σαράντα τόσα χρόνια... Είναι γνωστές οι περιβαλλοντικές μου ευαισθησίες
Έχω διατελέσει πρόεδρος σε πολιτιστικούς, συνδικαλιστικούς, αθλητικούς φορείς και πρόσφατα δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Πολυγύρου.
Στη συγγραφική και τη θεατρική μου δραστηριότητα, στα μυθιστορήματά μου, η Χαλκιδική έχει την πρώτη θέση.
Μέσα από κοινωνικούς αγώνες αλλά και από οικογενειακές δοκιμασίες και απώλειες έχει σφυρηλατηθεί η φιλοσοφία μου για τη ζωή, τον άνθρωπο, την Τέχνη, τον πολιτισμό... Αγαπώ τη ζωή μέχρι το μεδούλι της! Αγαπώ αδιακρίτως όλους τους συνανθρώπους μου! Έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου οι ανήμποροι, οι αδύναμοι, οι καταπιεσμένοι, οι διαφορετικοί.
Ακολουθώ την Αριστερά, γιατί κόντρα σε όλους και σε όλα τα εμπόδια, μέσα σε συνθήκες άκρατου καπιταλισμού είχε, έχει και θα έχει στην καρδιά της πολιτικής της τον άνθρωπο. Αγωνίστηκε και αγωνίζεται για όλους εκείνους που οι άλλοι ανάγκασαν να βρεθούν στο περιθώριο. Παράλληλα με τη φροντίδα μας για τη συνολική βελτίωση των συνθηκών ζωής όλου του ελληνικού λαού, για την πρόοδο, την ευημερία και την ανάπτυξη της χώρας μας, στη διαρκή μας μέριμνα θα είναι οι ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, αυτοί που έχασαν τη δουλειά τους, οι άστεγοι, οι πρόσφυγες...
Φίλες και φίλοι,
Μπορώ να σας κοιτάξω στα μάτια και να σας ζητήσω να με τιμήσετε με την ψήφο σας, να ψηφίσετε ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία!
Το δίλημμα στις εκλογές της 7ης Ιούλη είναι ξεκάθαρο: Ή θα κάνουμε ένα αποφασιστικό βήμα μπροστά ή θα γυρίσουμε πίσω σ’ αυτούς που χρεοκόπησαν τη χώρα μας».

Τελευταία άρθρα από τον/την Halkidiki Focus

Halkidikifocus 2014-2020