xrysopoulos

ΡΟΗ 24/7:

Δωρεάν σεμινάριο για πωλήσεις από το Επιμελητήριο Χαλκιδικής

seminaria diafora

Στις 12 και 13 Δεκεμβρίου

Δωρεάν διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο για τα ενήμερα μέλη του, διοργανώνει το Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, στις 12 και 13 Δεκεμβρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής (Πολυτεχνείου 58, Πολύγυρος, 2ος όροφος), στα πλαίσια της προσπάθειας συνεχούς κατάρτισης και εκπαίδευσης των μελών του και αναβάθμισης των υπηρεσιών των επιχειρήσεων. Το σεμινάριο, που διοργανώνεται σε συνεργασία με την εταιρία KICKAD ΜΟΝ. ΙΚΕ, έχει συνολικής διάρκειας 12 ωρών με θέμα:
α) Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου από τις 12.00 έως τις 18.00: «Βελτίωση της διαπροσωπικής επικοινωνίας για αποτελεσματικότερες πωλήσεις», με εισηγητή τον καθ. Ανδρέα Θεοδωρακόπουλο, επικοινωνιολόγο και συγγραφέα και
β) Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου από τις 12.00 έως τις 18.00: «FOOD & BEVERAGE Cost Control Θεωρία + Πράξη (WorkShop)», με εισηγητή τον Καθηγητή food & beverage management, Αντώνη Παρούση.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε: Ιδιοκτήτες και διευθυντές επιχειρήσεων, υπεύθυνους πωλήσεων, στελέχη marketing και σε οποιοδήποτε υπάλληλο επιχείρησης ασχολείται με την πώληση προϊόντων και υπηρεσιών

Στο πρώτο σεμινάριο αναλύονται :
- Η έννοια της επικοινωνίας στην καθημερινότητα.
- Ο τρόπος του πώς να το πείτε, στον άλλο, την κατάλληλη στιγμή, αναλόγως του χαρακτήρα του για να το ακούσει ευχάριστα και να «αγοράσει».
- Όλη η διαδικασία της επικοινωνίας, τα λάθη που κάνουμε και ο αποπροσανατολισμός από το στόχο.

Στο δεύτερο σεμινάριο αναλύονται :
- Τα περί Κοστολόγησης
- Υπολογισμός κόστους πρώτων υλών (Food Cost)
- Υπολογισμός μεικτού κέρδους (Gross Profit)
- Υπολογισμός σταθερών εξόδων – Εργατικά / Λειτουργικά κόστη (Fixed Costs)
- Ανάλυση Νεκρού Σημείου (Break Even Analysis)
- Περί Τιμολόγησης
- Τα 4 Βήματα τιμολόγησης
- Κατανομή & Εξάπλωση τιμών στον κατάλογο (Price Spread / Price distribution)
- Αντιλαμβανόμενη αξία σε σχέση με την τιμή (Value for Money)
- Μηχανική Μενού (Menu Engineering Analysis) – Ανάλυση κερδοφορίας & δημοτικότητας ειδών καταλόγου
- Εφαρμογή της θεωρίας με τη βοήθεια του “CostoMenu” – online πλατφόρμας κοστολόγησης συνταγών και μενού – και αναλυτική παρουσίασή του.

Παρακολουθώντας και τα δύο σεμινάρια και εφαρμόζοντας τις γνώσεις τις οποίες θα αποκτήσουν, οι συμμετέχοντες θα οδηγηθούν γρήγορα σε αύξηση πωλήσεων και μείωση του κόστους. Μετά τη λήξη του σεμιναρίου θα δοθούν στους συμμετέχοντες βεβαιώσεις συμμετοχής.

Βασική προϋπόθεση για τις επιχειρήσεις - μέλη του Επιμελητηρίου που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο σεμινάριο είναι η τακτοποίηση των οφειλόμενων συνδρομών τους προς το Επιμελητήριο (πληροφορίες για τις οφειλόμενες συνδρομές των επιχειρήσεων στο Μητρώο του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής 2371024200-24300).


Η αίτηση συμμετοχής βρίσκεται αναρτημένη και στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου: https://www.epichal.gr/chalkidiki/articles/article.jsp?context=103&categoryid=6999&articleid=10301 και πρέπει να σταλεί στο Επιμελητήριο Χαλκιδικής συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη από την επιχείρηση το αργότερο έως τη Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής: 2371024200 & 2371024300, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., υπεύθυνη κ. Γεωργία Τζηρίτη.

 

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2

xrysopoulos