xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Κ. Παπαγιάννης: "Σύγχρονη Σπιναλόγκα η Κασσάνδρα"

55861020 1009620275903167 5660121757680402432 o

Πυρά με αφορμή τα περιοριστικά μέτρα

Σκληρή γλώσσα για όσα προηγήθηκαν σε επιχειρήσεις της Κασσάνδρας και οδήγησαν στη λήψη έκτακτων μέτρων για το σύνολο της Χαλκιδικής, χρησιμοποιεί ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του οικείου Δήμου και πρώην Δήμαρχος, Κώστας Παπαγιάννης.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού "Ισχυρή Κασσάνδρα" εξαπολύει επίθεση και προς τη Δημοτική Αρχή, επιρρίπτοντας ευθύνες για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει σήμερα το πρώτο "πόδι" της Χαλκιδικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

"Πρωτοφανή, ακραία και καταστροφικά για τον τουρισμό και την οικονομία, είναι τα υγειονομικά μέτρα που ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ από σήμερα στον τόπο μας η κυβέρνηση.

Μέτρα, που ρατσιστικά στιγματίζουν τον τόπο μας και τον θεωρούν μαζί με τη Μύκονο, αιτία της διασποράς στα δύο μεγάλα αστικά κέντρα, Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Η κυβέρνηση, αντί να αναλάβει τις ευθύνες της για το ανεξέλεγκτο άνοιγμα των χερσαίων Βαλκάνιων συνόρων της, αντί να ελέγξει την ευθύνη όλων όσων έπρεπε να επιβάλουν και εφαρμόσουν τον υγειονομικό έλεγχο στις πύλες εισόδου, ΣΗΜΕΡΑ, στιγματίζει τον τόπο μας, τον καταδεικνύει ως ένα από τους πιο επικίνδυνους προορισμούς, και απαξιώνει την προσπάθεια των κατοίκων, που το προηγούμενο διάστημα, πειθάρχησαν στα υγειονομικά μέτρα και κατέδειξαν την ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ, μια από τις περιοχές με μηδενικά κρούσματα.

Οι ελεγκτικές υπηρεσίες, αντί να δώσουν εξηγήσεις γιατί επέτρεψαν σε ελάχιστους επιχειρηματίες να δημιουργήσουν συνθήκες συνωστισμού, με πάρτι και συναυλίες,σήμερα θα βγουν στους δρόμους, στον εύκολο δρόμο, να τιμωρήσουν τον ανυποψίαστο πολίτη που δε θα φορά μάσκα, τον πειθαρχημένο επιχειρηματία εστίασης, που τήρησε τα μέτρα,και σήμερα τον τιμωρεί.

Η ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ, καταδικάζει

Όλους εκείνους τους κακούς επιχειρηματίες, που για λίγα κέρδη παραπάνω, δεν τήρησαν τα υγειονομικά μέτρα, και έγιναν η αιτία αυτής της απαράδεκτης κατάστασης, της τιμωρητικής για το σύνολο του τουρισμού.

Τους χειρισμούς των υγειονομικών και άλλων ελεγκτικών αρχών, που ανεξέλεγκτα, επέτρεψαν την είσοδο στην τόπο μας, ανθρώπων που έφεραν τον COVID-19, και επέτρεψαν να δημιουργηθούν σε διάφορους χώρους, συνθήκες συνωστισμού και διασποράς του ιού.

Τους χειρισμούς της κυβέρνησης, που σήμερα στιγματίζει την περιοχή μας, και την καταστρέφει με μια υπογραφή, τουριστικά και οικονομικά.

Η ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ, καλεί

Τους πολίτες να εφαρμόσουν τα υγειονομικά μέτρα, αφού ανήκουμε σε μια συντεταγμένη κοινωνία

Τους τοπικούς βουλευτές στο σύνολό τους, να αναπτύξουν ενωμένοι πρωτοβουλίες, για να αποτρέψουν το έγκλημα που συντελείται. 

Τους επαγγελματίες, να εφαρμόσουν μέχρι νεοτέρας τα μέτρα

ΤΕΛΟΣ, ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ, και τον ΚΑΛΕΙ, να βγει από το λήθαργο στον οποίο βρίσκεται, να αντιληφθεί τη δυσμενή θέση στην οποία έχει υποπέσει η ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ, και να αναπτύξει πρωτοβουλίες.

ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ για ακόμα μία φορά, πως η θεωρία με τις βαρύγδουπες δηλώσεις, με τις φωτογραφίες και τα λιβανιστήρια, δεν αποδίδουν, και απέχουν πολύ από την πράξη.

Η ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ σήμερα και επίσημα, παγκοσμίως έχει ανακηρυχθεί μαζί με τη Μύκονο, σε μια σύγχρονη ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ.

Η διοίκηση του δήμου,φέρει ακέραια την ευθύνη,που όταν έπρεπε δεν ανέπτυξε πρωτοβουλίες,να αφυπνίσει όλους εκείνους τους κρατικούς μηχανισμούς, που επέτρεψαν και συντέλεσαν δια της απραξίας τους, στη δημιουργία αυτής της κατάστασης.

ΖΗΤΟΥΜΕ άμεσα, η διοίκηση του δήμου, να αφήσει τα "ΕΠΙΤΡΟΠΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ" σε πολυτελή ξενοδοχεία της ΦΟΥΡΚΑΣ, και να χρησιμοποιήσει τις όποιες γνωριμίες και καλές σχέσεις διατείνεται ότι έχει, παραμερίζοντας για λίγο την εισροή των πολλών εκατομμυρίων ευρωπαϊκών κονδυλίων που οδεύουν από τις Βρυξέλλες στη Φούρκα, και να σώσει το μπακάλη, το φούρναρη, το μικρό επιχειρηματία που σήμερα με αυτά τα μέτρα, αφανίζεται.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, να αναπτύξει πρωτοβουλίες, να σώσει την ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ, από την κατάσταση που δια της απραξίας της, την οδήγησε, και να σταματήσει να έχει ως κύρια ασχολία τα μπιτσόμπαρα".

Τελευταία τροποποίηση στιςΠαρασκευή, 21 Αυγούστου 2020 19:43
επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2

xrysopoulos