Άμεση λύση για τα ρέματα της Σιθωνίας ζητά η Κ. Μάλαμα
- Γράφτηκε από την Halkidiki Focus
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
- Κατηγορία ΤΟΠΙΚΑ
- Εκτύπωση
Καταγγελίες για εγκατάλειψη από την Περιφέρεια
Στην κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα ρέματα σε περιοχές της Σιθωνίας και ιδιαίτερα στον πρώην Δήμο Τορώνης, αναφέρεται σε δήλωσή της η βουλευτής Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ.
"Τα ρέματα της Σιθωνίας κι ιδιαίτερα εκείνα της Δημοτικής Ενότητας Τορώνης έχουν εγκαταλειφθεί κι απαιτείται ανάληψη άμεσης δράσης τώρα. Οι κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν αδιαφορία από την περιφερειακή αυτοδιοίκηση, παρά τις συνεχείς ενημερώσεις των αρμοδίων από τον υποψήφιο σύμβουλο της περιφερειακής παράταξης “Κοιτάμε Μπροστά” και συντονιστή της Οργάνωσης Μελών Σιθωνίας του ΣΥΡΙΖΑ Γεώργιο Κουτλιάνη", επισημαίνει η κ. Μάλαμα.
"Η αντιμετώπιση των πλημμυρικών φαινομένων που ταλανίζουν σχεδόν κάθε χρόνο την περιοχή απαιτούν άμεσες παρεμβάσεις και λύσεις. Υπενθυμίζεται ότι κατά τη συζήτηση του σχετικού θέματος, με πρωτοβουλία μας, στη Βουλή, πριν από ακριβώς 2 μήνες, ο Υπουργός κ. Καραμανλής δήλωσε αναρμόδιος για τα συγκεκριμένα έργα και παρέπεμψε στην περιφερειακή αυτοδιοίκηση της Χαλκιδικής. Έκτοτε, κανένας δεν εμφανίστηκε κι η κατάσταση παραμένει άκρως επικίνδυνη. Εμείς καλούμε για ακόμα μια φορά όλους τους αρμόδιους να σταματήσουν το πινγκ πονγκ ευθυνών και να δράσουν τώρα για να μην ξαναζήσουμε εικόνες βιβλικής καταστροφής στην περιοχή το επόμενο διάστημα", αναφέρει η βουλευτής Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ.
Τελευταία άρθρα από τον/την Halkidiki Focus
- Χαλκιδική: 10 πρόστιμα για μετακίνηση, ένα για μη χρήση μάσκας
- Θεσσαλονίκη: Διασφαλίστηκε η λειτουργία των Ξενώνων Φιλοξενίας Κακοποιημένων Γυναικών
- Ποντάρισμα στην ταλαιπωρία των Παλμέιρας και Ερυθρού Αστέρα
- ΥΠΕΝ: Συνεχίζεται η διερεύνηση του προβλήματος με τις ρωγματώσεις στη Στρατονίκη Χαλκιδικής
- Έκρυβε κοκαΐνη στο σπίτι του