ΡΟΗ 24/7:

Δωρεάν εξετάσεις για ψωρίαση στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου

nosokomeio papagewrgeiou

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψωρίασης

Τη δυνατότητα ενημέρωσης και εξέτασης για ψωρίαση θα έχουν οι πολίτες την Τρίτη 5 Νοεμβρίου στη Β´ Κλινική Δερματικών και Αφροδισίων Νοσημάτων ΑΠΘ του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ψωρίασης, που έχει καθιερωθεί στις 29 Οκτωβρίου, καθώς η συγκεκριμένη δερματοπάθεια εκτιμάται ότι ταλαιπωρεί το 1- 3% του γενικού πληθυσμού.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, από τις 9.00 έως τις 9.30, οι πολίτες θα πληροφορηθούν για τα αίτια της ψωρίασης, τους παράγοντες που επηρεάζουν την εμφάνισή της, το ρόλο της κληρονομικότητας και άλλα σχετικά θέματα. Η αναπληρώτρια καθηγήτρια Δερματολογίας – Αφροδισιολογίας ΑΠΘ και Διευθύντρια της Κλινικής Ελισάβετ Λαζαρίδου θα αναφερθεί, μεταξύ άλλων, στις μορφές της ψωρίασης, τις βλάβες που προκαλεί στο δέρμα, καθώς και τη θεραπευτική αντιμετώπιση, που διαφέρει από μορφή σε μορφή και από ασθενή σε ασθενή. Παράλληλα, θα απαντήσει στις ερωτήσεις των παρευρισκόμενων.

Στη συνέχεια, από τις 9.30 μέχρι τις 13.00, γιατροί της Κλινικής θα εξετάσουν ασθενείς με ψωρίαση.
Όσοι επιθυμούν να ενημερωθούν και να εξεταστούν δωρεάν, μπορούν να κλείνουν ραντεβού μέχρι και την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου, στο τηλέφωνο της Κλινικής, 2313323873, από τις 10.00 έως τις 13.00. Για το κλείσιμο των ραντεβού θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2