Ετοιμάζουμε πρωινό, με ψωμί ζυμωτό ολικής άλεσης από τον φούρνο του Στέλιου
- Γράφτηκε από τον Αγιαννίδου Αθηνά
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
- Κατηγορία ΓΕΥΣΗ ΓΝΩΣΗ
- Εκτύπωση
Ένα ψωμί γεμάτο και πολύ γευστικό
Αλεύρι ολικής άλεσης, πασπαλισμένο με σπόρους, ζυμωτό και απόλυτα θρεπτικό. Αυτό είναι το σημερινό ψωμί που επιλέξαμε για να κάνουμε το πρωινό μας, το οποίο απ’ότι δείχνει, θα μας κρατήσει χορτάτους για ώρες. Είναι σε σχήμα σαλίγγαρου και ζυγίζει περίπου μισό κιλό.
Επιλέξαμε μορταδέλα με φυστίκι, κρέμα τυριού και λίγα μυρωδικά για να κάνουμε το σημερινό σανουιτσάκι. Κόψαμε ένα κομμάτι του, το χωρίσαμε σε 3 στρώσεις και το γεμίσαμε με τα υλικά που επιλέξαμε. Το αποτέλεσμα είναι ωραίο και στο μάτι, αλλά και στη γεύση...
Τελευταία άρθρα από τον/την Αγιαννίδου Αθηνά
- Κάθε άνθρωπος, αρκεί να έχει θέληση και να ακολουθεί τις καθοδηγήσεις-συμβουλές του δασκάλου του μπορεί σε λίγα χρόνια να καταφέρει να συντάσσει ένα κείμενο στα αγγλικά, εκφράζοντας τα επιχειρήματα του ορθά και με πλούσιο λεξιλόγιο.
- Αμύγδαλο το αντιβιοτικό
- Μουσταλευριά: Παραδοσιακή αγιορείτικη συνταγή
- Πόσο καλός είσαι στο θέμα «ψάρι»;
- Κριθαρότο με άρωμα Μεσογείου