ΡΟΗ 24/7:

Για λαδερό φαγητό, πάρε ζυμωτό ψωμί

zumwto-stelios
Κι αν είναι από τον φούρνο του Στέλιου;


Αγαπημένη μου νοικοκυρά, που όλα θες να τα προλάβεις και όλο δυσκολεύεσαι στο τι φαγητό θα μαγειρέψεις αύριο, έχω να σου κάνω μια πρόταση που ότι και να ‘ναι, θα σου πάρει λίγο χρόνο, θα αρέσει και θα έχεις τουλάχιστον 2 ώρες για να πιείς και καφέ με την φίλη σου στο μπαλκόνι, ανάμεσα στις ολάνθιστες γλάστρες σου!

Κάνε φασολάκια με σαλτσούλα και ρίξε 2 πατάτες, 2 κολοκύθια και 2 καρότα, όλα σε ροδέλες. Άστα σε μέτρια φωτιά να κοχλάσουν και να σιγομαγειρευτούν. Θα σου πάρει περίπου 45 λεπτά για να μείνουν με το λαδάκι τους. Τόσος είναι και ο χρόνος που χρειάζεσαι για να ρίξεις μια σκούπα στο σπίτι, ένα ξεσκόνισμα και να πεταχτείς μέχρι τον φούρνο του Στέλιου να πάρεις ψωμάκι ζυμωτό που είναι ιδανικό για τρελλές βουτιές στα φασολάκια σου!
Και αφού θα έχεις αρκετό χρόνο, πάρε τηλέφωνο την φίλη σου να έρθει για καφέ και προμηθεύσου μια υπέροχη πάστα Φλώρα! Στον φούρνο του Στέλιου, την φτιάχνουν εκπληκτική και αρκετά ζουμερή!
Μέχρι λοιπόν να γίνει το φαγητό σου, το σπίτι σου θα είναι καθαρό, θα έχεις γυρίσει από τον φούρνο και η πάστα Φλώρα μαζί με έναν ελληνικό καφέ θα περιμένουν εσένα και την φίλη σου για τρελλό κους κους...

flora-stelios
Σημείωση...
Καλού κακού πάρε ψωμί κιλού, γιατί όλο και καμιά αβγόφετα θα σου ζητήσουν τα παιδιά για το βράδυ. Κι αν θες εναλλακτική συνταγή, μέσα στα αβγά σου, ρίξε άχνη και κακάο και κάντες γλυκιές αυτή τη φορά.

επιστροφή στην κορυφή