Να θες να πας μέχρι την Ρίγανη για γαριδομακαρονάδα...
- Γράφτηκε από τον Αγιαννίδου Αθηνά
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
- Κατηγορία ΓΕΥΣΗ ΓΝΩΣΗ
- Εκτύπωση
Απολαύσεις που αξίζει τον κόπο να βάλεις μπρος και να φύγεις
Πρέπει να ήταν 4 το απόγευμα όταν συνειδοτοποίησα οτι δεν είχα φάει ούτε πρωινό και ο πόνος στο στομάχι δεν χρειαζόταν χαπάκι ή τσάι αλλά απλά ένα καλό φαγητό. Ο καιρός βοηθάει πολύ στο να περιοριστεί η όρεξη λόγω ζέστης όμως όταν μπει κάτι στο μυαλό της Αθηνάς δύσκολα βγαίνει...
Και μου μπήκε η γαριδομακαρονάδα της Ρίγανης στις Φώκιες. 15 λεπτά μόνο από τα Νέα Μουδανιά και σκέφτηκα να πάρω ένα – δυο τηλέφωνα για να φύγω με παρέα. Τα κορίτσια φυσικά συμφώνησαν και αρχίσαμε να ετοιμαζόμαστε.
Γαριδομακαρονάδα , λαβράκι και τσιπούρα στη σχάρα, λευκό κρασάκι για εμένα και τσιπουράκι για τις μερακλούδες φίλες μου! Η αλήθεια είναι πως το πήγαμε χαλαρά και είπαμε να απολαύσουμε την στιγμή χωρίς να διαζόμαστε. Άλλωστε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, δεν έχουμε συχνά την ευκαιρία να βρισκόμαστε σε μέρη που αγαπάμε και να γευματίζουμε παρέα. Και η Ρίγανη ίσως είναι το ιδανικό σημείο για να μην σε ενοχλήσει κανείς. Μικρή, πίσω από την κεντρική πλατεία και φυσικά χωρίς να χρειάζεται να παρκάρεις ακριβώς μπροστά και να ξέρει ο καθένας που είσαι...
Κορίτσια την επόμενη εβδομάδα θα θέλω γιουβετσάκι από τη Ρίγανη. Επιλέξτε από τώρα τα δικά σας πιάτα... Εμένα άρχισε ήδη να μυρίζει!
Τελευταία άρθρα από τον/την Αγιαννίδου Αθηνά
- Κάθε άνθρωπος, αρκεί να έχει θέληση και να ακολουθεί τις καθοδηγήσεις-συμβουλές του δασκάλου του μπορεί σε λίγα χρόνια να καταφέρει να συντάσσει ένα κείμενο στα αγγλικά, εκφράζοντας τα επιχειρήματα του ορθά και με πλούσιο λεξιλόγιο.
- Αμύγδαλο το αντιβιοτικό
- Μουσταλευριά: Παραδοσιακή αγιορείτικη συνταγή
- Πόσο καλός είσαι στο θέμα «ψάρι»;
- Κριθαρότο με άρωμα Μεσογείου