Tortilla’s club
- Γράφτηκε από τον Αγιαννίδου Αθηνά
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
- Κατηγορία ΓΕΥΣΗ ΓΝΩΣΗ
- Εκτύπωση
Ένα club, διαφορετικό από τα άλλα!
Αρχικά σερβίρεται σαν πύγρος. ‘Επειτα, δεν χρειάζονται πατάτες, γιατί είναι πολύ χορταστικό!
Υλικά:
8 φύλλα τορτίγια
4 φέτες μπέικον
8 φέτες ζαμπόν
8 φέτες γκούντα
ροδέλες τομάτας
ροδέλες πιπεριάς
Εκτέλεση:
-Ανοίγουμε το φύλλο τορτίγιας και σε μία πλευρά, τοποθετούμε τα υλικά μας.
-Κλείνουμε τα πλαϊνά και έπειτα διπλώνουμε, έτσι ώστε η μια πλευρά του φύλλου να είναι ανοιχτή (βλέπε φωτογραφίες)
-Κάνουμε το ίδιο και με τα υπόλοιπα φύλλα.
-Σε τοστιέρα με μπάρες, ψήνουμε μέχρι να αποκτήσει ρίγες το φύλλο τορτίγιας.
-Κόβουμε στη μέση και τοποθετούμε όπως στην φωτογραφία.
Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Κόστος: 4,00 ευρώ
Μερίδες: 3-4
Μπορείτε, αν το επιθυμείτε, να το σερβίρεται με πατάτες, όμως είναι ήδη πολύ χορταστικό και μόνο του.
Ως σνακ, δένει με γλυκόξυνη σάλτσα και chips τυριού.
Για όσους προσέχουν τη γραμμή τους, υπάρχουν φύλλα τορτίγιας, ολικής άλεσης. Φυσικά συνοδεύεται το πιάτο σας με πλούσια σαλάτα από πράσινα φυλλώδη.
Τελευταία άρθρα από τον/την Αγιαννίδου Αθηνά
- Κάθε άνθρωπος, αρκεί να έχει θέληση και να ακολουθεί τις καθοδηγήσεις-συμβουλές του δασκάλου του μπορεί σε λίγα χρόνια να καταφέρει να συντάσσει ένα κείμενο στα αγγλικά, εκφράζοντας τα επιχειρήματα του ορθά και με πλούσιο λεξιλόγιο.
- Αμύγδαλο το αντιβιοτικό
- Μουσταλευριά: Παραδοσιακή αγιορείτικη συνταγή
- Πόσο καλός είσαι στο θέμα «ψάρι»;
- Κριθαρότο με άρωμα Μεσογείου