ΡΟΗ 24/7:

Θαλασσοταραχές στην Ανεμότρατα

anem2
Το νησί της Χαλκιδικής μας, η όμορφη Αμμουλιανή έχει ένα ταβερνάκι που θα σας μαγέψει!Και το όνομα αυτού, «Ανεμότρατα» .  Διακόσμηση νησιώτικη, περιβάλλον φωτεινό, καθαρό και όμορφο.


Φορά τα γαλανόλευκά του, μια κληματαριά για «σκεπή» και είναι έτοιμο να αγκαλιάσει κάθε στιγμή της παρέας σας! Άνθρωποι φιλόξενοι σας υποδέχονται με χαρά και σας οδηγούν στο τραπέζι σας. Τι να πρωτοπάρετε; Προτείνω, χωρίς δεύτερη σκέψη, να κινηθείτε σε γεύσεις της θάλασσας.
anem4
Κάθε ψάρι και θαλασσινό που θα απολαύσετε στην «Ανεμότρατα» αλιεύθηκε μόλις λίγα λεπτά πριν βρεθεί στο πιάτο σας! Μπορείτε να επιλέξετε αυτό που θα γευθείτε, από το ψυγείο – βιτρίνα που εκθέτει τους βρώσιμους θησαυρούς του Αιγαίου.
anem5
Εκεί θα δοκιμάσετε την πιο γεμάτη σε γεύση, φαντασία και αρώματα μακαρονάδα θαλασσινών. Μεγάλη η ποικιλία σε ψάρια μεγάλα και μικρά, οστρακοειδή και θαλασσινά που απογειώνονται γευστικά με τα μαγικά του μάγειρα!
anem-1
Το γεύμα είναι έτοιμο, η παρέα σε καλή διάθεση, το κρασί χύμα και σε αφθονία. Και όλα αυτά, με θέα την κρυσταλλένια θάλασσα, γλάρους να κάνουν τις βόλτες τους στον καταγάλανο ουρανό, περαστικούς κάθε ηλικίας να κάνουν τον παραθαλάσσιο περίπατό τους…
trata17
Μικροί θησαυροί, γεμάτες στιγμές, δημιουργία αναμνήσεων που μόνο χαμόγελα μπορούν να ζωγραφίζουν… κάνοντας τη ζωή όμορφη!

Ανεμότρατα, στην παραλία της Αμμουλιανής!

επιστροφή στην κορυφή