ΡΟΗ 24/7:

Ποια είναι η ιδανική ηλικία για να παντρευτείτε

135492

Όταν κάνετε αυτό το βήμα και το πάρετε το αγόρι με παπά και με κουμπάρο να το κάνετε τουλάχιστον σωστά, γιατί και τα διαζύγια κοστίζουν και δεν είμαστε για έξοδα αυτή την εποχή.

 

Όπως αποκαλύπτει έρευνα που έγινε στην Αμερική, τα ζευγάρια που παντρεύονται σε πολύ νεαρή ηλικία δεν έχουν και πολλές πιθανότητες να στεριώσουν. Ωστόσο, και η άλλη άποψη, ότι δηλαδή όσο περισσότερα χρόνια περιμένει ένα ζευγάρι για να προχωρήσει σε γάμο, τόσο καλύτερα, δεν είναι απολύτως ακριβής. Η αλήθεια βρίσκεται όπως πάντα κάπου στη μέση.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες λοιπόν, η ιδανική ηλικία για να το βάλει το στεφάνι ένα ζευγάρι είναι από τα 25 μέχρι τα 32!

Αν το αφήσουν για αργότερα έχουν ακριβώς τις ίδιες πιθανότητες να χωρίσουν με όσες παντρεύτηκαν στα 18. Αυτό μάλιστα φάνηκε ότι ισχύει ανεξάρτητα από παράγοντες όπως το φύλο, η φυλή, η θρησκεία, το ιστορικό των σεξουαλικών σχέσεων, το αν ζουν σε χωριό ή πόλη.

Όπως και να έχει η καλύτερη ηλικία είναι αυτή που σας λέει η καρδιά σας. Η ηλικία που είστε έτοιμες για το μεγάλο βήμα... και να έχετε βρει και τον γαμπρό φυσικά.

govastileto.gr

επιστροφή στην κορυφή