ΡΟΗ 24/7:

Τι κάνουν 8 στα 10 ζευγάρια για να ανανεώσουν τη σεξουαλική τους ζωή;

141207

Η είσοδος της τεχνολογίας στη ζωή μας είναι πλέον δεδομένη και αυτό έχει αποτελέσματα και στις σχέσεις.

 

Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου Drexel, στη Φιλαδέλφεια των Ηνωμένων Πολιτειών το sexting έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των ζευγαριών, μεταφέροντας τη σεξουαλική τους ζωή και μέσω μηνυμάτων!

Οι ερευνητές εξέτασαν τις περιπτώσεις 870 συμμετεχόντων ηλικίας 18-82 ετών, όπου οι περισσότερες (οριακά) ήταν γυναίκες.

Τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν πως 8 στα δέκα ζευγάρια μεταφέρουν τη σεξουαλική τους ζωή και στο κινητό. Συγκεκριμένα, το 88% των συμμετεχόντων ανέφερε ότι έχει κάνει sexting τουλάχιστον μία φορά στην ζωή του και το 82% ότι το έχει κάνει μέσα στο περασμένο έτος.

Σχεδόν το 75% είπε ότι έχει κάνει sexting στο πλαίσιο μιας σταθερής ερωτικής σχέσης και το 43% στο πλαίσιο μιας πιο... ελεύθερης σχέσης/περιστασιακής σχέσης.

Όπως είπε η επικεφαλής της έρευνας, Emily Stasko πρέπει να συνεχίσουν τις έρευνες για να διαπιστώσουν τι ρόλο που παίζει το sexting στην σύγχρονη ερωτική συμπεριφορά των ζευγαριών και στις σεξουαλικές σχέσεις.

Επιπλέον, διαπίστωσαν ότι μεγαλύτερα επίπεδα sexting συσχετίστηκαν με μεγαλύτερη σεξουαλική ικανοποίηση, ειδικά για εκείνους που είναι σε σταθερή σχέση.

 

govastileto.gr

επιστροφή στην κορυφή