Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652
ΡΟΗ 24/7:

ΚΙΝ.ΑΛ.: Ομάδα που "δουλεύει" υπέρ ενός υποψήφιου στη Χαλκιδική;

KINALLOGO918

Αίσθηση προκαλεί νέο δημοσίευμα

Σε "θρίλερ" που πυροδοτεί διάφορα σενάρια, εξελίσσεται το θέμα του ψηφοδελτίου του "Κινήματος Αλλαγής" στη Χαλκιδική, καθώς την περασμένη Κυριακή ήταν ένας από τους νομούς, όπου δεν ανακοινώθηκαν σε πρώτη φάση οι υποψηφιότητες για τις εθνικές εκλογές.

Μετά από τη διάψευση δημοσιεύματος από τον πρώην αντιπρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Πολυγύρου Δημήτρη Ευαγγελινού (δείτε αναλυτικά εδώ) ένα νέο παραπολιτικό άρθρο της voria.gr δημιουργεί ερωτηματικά.

Αναφερόμενος στη Χαλκιδική, ο συντάκτης αναφέρει χαρακτηριστικά: "Ψάχνοντας διεξοδικότερα το πράγμα, πληροφορούμαι πως υπάρχει εκεί μια ομάδα στο κόμμα η οποία εργάζεται υπέρ ενός συγκεκριμένου υποψηφίου. Στην προσπάθειά της αυτή προσπαθεί, μαθαίνω, με διάφορους τρόπους να εξουδετερώσει ή να αποθαρρύνει οποιονδήποτε θεωρεί ότι απειλεί τον εκλεκτό της.

Προς το παρόν δεν θα σας πω περισσότερα. Σας καλώ μόνο να ρίξετε μια ματιά στα αποτελέσματα των δύο τελευταίων εκλογικών αναμετρήσεων και θα καταλάβετε.

Θα δείτε ότι στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015 η Δημοκρατική Συμπαράταξη πήρε περί τις 700 ψήφους λιγότερες απ’ ότι οκτώ μήνες νωρίτερα, παρότι στις εκλογές του Γενάρη είχε λάβει πανελλαδικά 4,68% εκλέγοντας 13 βουλευτές, ενώ τον Σεπτέμβριο πήρε 6,29% και 17 βουλευτές.

Ωστόσο, παρά την πανελλαδική άνοδο, η πτώση στη Χαλκιδική στοίχισε την έδρα.

Θυμίζω, ότι οι εκλογές του Σεπτεμβρίου ήταν με λίστα, άρα, εάν η Δημοκρατική Συμπαράταξη κέρδιζε ξανά την έδρα, αυτήν θα την καταλάμβανε εκ νέου ο έως τότε βουλευτής Γιάννης Δριβελέγκας, κάτι που προφανώς δεν άρεσε σε ορισμένους. Περισσότερα προσεχώς".

επιστροφή στην κορυφή