Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652
ΡΟΗ 24/7:

Ανεβαίνει Χαλκιδική ο Μάκης Βορίδης

23621357 1507616075942493 1276879652466277343 n

Στις 18 Μαρτίου

Σε θέση εκλογικής μάχης ενόψει της κάλπης της 26ης Μαΐου τίθενται οι βουλευτές και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Με συντονιστή τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος Λευτέρη Αυγενάκη, κλιμάκια του κόμματος, αποτελούμενα από βουλευτές, υποψηφίους ευρωβουλευτές, μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, Γραμματείς, Αναπληρωτές Γραμματείς και τοπικά στελέχη θα βρεθούν απ’ άκρου εις άκρον σε όλη την Ελλάδα με στόχο να γνωρίσουν οι πολίτες σε λεπτομέρεια το κυβερνητικό σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας.

Τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας θα παραχωρήσουν συνεντεύξεις Τύπου και θα συμμετάσχουν σε εκδηλώσεις στις οποίες θα παρουσιαστούν οι βασικοί άξονες του προγράμματος μας στην Υγεία, την Παιδεία και την Κοινωνική Ασφάλιση. Έμφαση θα δοθεί στα ζητήματα που απασχολούν περισσότερο τις τοπικές κοινωνίες, εξειδικεύοντας επιμέρους πολιτικές και απαντώντας στις ερωτήσεις των πολιτών για το κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας που έχει τον τίτλο «Για μια καλύτερη ζωή». Είναι ένα πρόγραμμα πλήρες, κοστολογημένο και απολύτως ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο.

Ανάμεσα στις προγραμματισμένες εξορμήσεις είναι και αυτή του Τομεάρχη Εσωτερικών και πρώην υπουργού Μάκη Βορίδη, ο οποίος θα επισκεφθεί τη Χαλκιδική στις 18 Μαρτίου. Ήδη, στην τοπική ΝΔ έχει σταλεί έγγραφο με αναλυτικές οδηγίες για την οργάνωση του προγράμματος της επίσκεψης του κ. Βορίδη.

Εκτός από τη Χαλκιδική ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναμένεται να επισκεφτεί το Κιλκίς στις 26 Μαρτίου και την Πέλλα στις 31 Μαρτίου.

επιστροφή στην κορυφή