ΑΡΖΟΥΜΑΝΙΔΗΣ ΣΗΜΑΤΑ
ΡΟΗ 24/7:

16η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων Πτολεμαΐδας

dexiotexnia pt

Χρόνο ημέρας ο Δημήτρης Καρατσομπαλίδης

 

Ήταν όπως το υποσχέθηκε η Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαΐδας: Άκρως ασφαλής, άκρως ανταγωνιστική και άκρως διασκεδαστική, η 16η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων, η οποία διεξήχθη την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου στην Λαϊκή Αγορά Πτολεμαΐδας.

Αν και υπήρχε μια ανησυχία από νωρίς το πρωί σε ότι αφορά τον καιρό, αυτή διαλύθηκε μαζί με τα σύννεφα που εξαφανίστηκαν εντελώς με το πέρας του πρώτου σκέλους. Ένα πρώτο σκέλος στο οποίο ο πρωταγωνιστής Δημήτρης Καρατσομπαλίδης έκανε με άνεση 1.08.49, χρόνο τον οποίο, όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων μπόρεσε μόνο ό ίδιος να μειώσει σε 1.07.59 στο αμέσως επόμενο σκέλος.

«Άπιαστος» ο χρόνος του Καρατσομπαλίδη άλλα ιδιαίτερες και οι επιδόσεις και το θέαμα που πρόσφεραν οι υπόλοιποι συμμετέχοντες. Στην Α’ κατηγορία η 3άδα του βάθρου είχε ως εξής: Καρατσομπαλίδης, Πατσίλας αμφότεροι με Peugeot 106 Rally και Χαράτζης Βάϊος με Mazda MX5.

Την Β’κατηγορία διεκδικήσαν και κέρδισαν οι Οικονομίδης με Fiat Punto, Μούτσος με Nissan 200SX και Λογδανίδης με BMW Z3.

Στην πολυπληθέστερη Γ’ κατηγορία ο Σαλωνίδης κατάφερε με το «δανεικό» BMW E30 του Γιαντσίδη να κερδίσει την κατηγορία ακολουθούμενος από τον Φωτιάδη με Opel Manda και τον Ράπτου με BMW E30.

Η Aμπατζίδου με BMW Z3 πήρε το κύπελλο γυναικείας συμμετοχής και το κύπελλο καλύτερου χρόνου μέλος της ΑΛΠ πήρε ο Καρυπίδης με Opel Ascona. Αξιοσημείωτη ήταν η προσπάθεια του Χατζηχρήστου να συμμετάσχει και στις τρεις κατηγορίες με Lada Niva στην Α’, με Alfa Romeo Sprint στην Β’ και BMW 318 IS στην Γ’ κατηγορία.

Ιδιαίτερη ήταν η παρουσία του κόσμου, ο οποίος «γέμισε» περιμετρικά τον χώρο διεξαγωγής της δεξιοτεχνίας, χειροκρότησε τους 25 πρωταγωνιστές στα τρία σκέλη και παρέμεινε σε μεγάλο βαθμό και κατά την διάρκεια της απονομής των κυπέλλων.

Επόμενος αγώνας του Επάθλου Δεξιοτεχνιών βορείου Ελλάδος η 42η Δεξι0οτεχνία Αυτοκινήτων Θεσσαλονίκης.

επιστροφή στην κορυφή