ΑΡΖΟΥΜΑΝΙΔΗΣ ΣΗΜΑΤΑ
ΡΟΗ 24/7:

Η ''Nioras Racing Team'' μετά τους τρείς πρώτους αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ

Nioras-Kakalis-Olimpiako Rally2014-2Οι Γρηγόρης Νιώρας - Κώστας Κακαλής μετά από τους τρείς πρώτους αγώνες του 50ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ βρίσκονται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα ελέγχοντας από απόσταση αναπνοής την κορυφή.


Η αυλαία του Πρωταθλήματος Ράλλυ δόθηκε στο πρώτο σκέλος του Ράλλυ Ακρόπολις, όπου οι Γρηγόρης Νιώρας - Κώστας Κακαλής κινήθηκαν υπολογίσιμα στο ασφάλτινο τερέν, γράφοντας χρόνους μέσα στην τριάδα, τερματίζοντας στη τρίτη θέση, πίσω από αμιγώς ασφάλτινες συμμετοχές. Μετά το τέλος του αγώνα όμως το αποτέλεσμα της προσπάθειάς τους πήρε άλλη μορφή. Οι αγωνοδίκες εξαντλώντας όλη τους την αυστηρότητα σε ένα πλήρωμα που φημίζεται για το ήθος και το κύρος τους στους αγώνες, τους έθεσε εκτός αγώνα, όταν διαπιστώθηκε πως το σωληνάκι ενεργοποίησης της βαλβίδας wastegate του Subaru Impreza είχε για άγνωστο λόγο αποσυνδεθεί από το στόμιό της.
Ο δεύτερος γύρος του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος πραγματοποιήθηκε μία ημέρα αργότερα, στα πλαίσια του Ράλλυ Ακρόπολις και ήταν χωμάτινος. Ο συνδυασμός οδηγώντας ταχύτατα και παρά το πλήθος των μηχανικών προβλημάτων που αντιμετώπισε τερμάτισε στη δεύτερη θέση, αποδεικνύοντας σε αντίθεση με την προηγούμενη απόφαση των αγωνοδικών την ταχύτητά του.
Ο τρίτος γύρος του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ έλαβε χώρα στις χωμάτινες ειδικές του Πύργου Ηλίας, στο ''35ο Ολυμπιακό Ράλλυ'', όπου χαρακτηρίστηκε από το υψηλό επίπεδο συναγωνισμού μεταξύ των πρώτων. Χαρακτηριστικό είναι πως μόλις μία ειδική πριν το τέλος, τρία πληρώματα διεκδικούσαν τη νίκη με τους πρωτοπόρους Νιώρα – Κακαλή να έχουν ένα απειροελάχιστο προβάδισμα 0,19 δευτερολέπτων! Οδηγώντας όμως στο όριο το μπλε Subaru Impreza ΄΄Ι.ΚΤΕΟ Κόμβος Κηφισίας΄΄ της ομάδας N, πέτυχαν με διαφορά τον καλύτερο χρόνο στην ειδική, κατακτώντας μία σημαντική για αυτούς νίκη, αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά στην 28χρονη πορεία τους στους αγώνες αυτοκινήτου την γνησιότητα της ταχύτητα του οδηγού.
Ο επόμενος αγώνας στον οποίο θα συμμετέχει η ομάδα των Νιώρα – Κακαλή, είναι το χωμάτινο ''Ράλλυ Στερεάς Ελλάδος'' στις 29 Ιουνίου.

επιστροφή στην κορυφή