ΑΡΖΟΥΜΑΝΙΔΗΣ ΣΗΜΑΤΑ
ΡΟΗ 24/7:

Διαδρομή μέσα στη φύση στην 1η Ανάβαση Φλώρινας

florina05

Στις 8 και 9 Ιουνίου

Η Φλώρινα βρίσκεται στην επάνω αριστερά γωνία του χάρτη της Ελλάδας βουτηγμένη σε έναν τόπο ευλογημένο, έναν τόπο όπου η φύση οργιάζει από την πόλη προς το χιονοδρομικό κέντρο Βίγλα – Πισοδέρι μέχρι τις Λίμνες των Πρεσπών. Την πόλη ομορφαίνει ο ποταμός Σακουλέβας ο οποίος συνοδευόμενος από τα διαφόρων χρωμάτων νεοκλασικά κτήρια, τις καφετέριες και τα εστιατόρια γίνετε η ψυχή της Φλώρινας. Πλατείες αναψυχής, ένα επισκέψιμο αρχαιολογικό μουσείο και περιποιημένα δρομάκια που οδηγούν στον λόφο του Αγίου Παντελεήμονα από όπου μπορεί να θαυμάσει κανείς την πόλη συμπληρώνουν αυτά που αξίζουν να δει κανείς. Προς τον βορρά ο δρόμος οδηγεί στην ειδική διαδρομή όπου θα διεξαχθεί η 1η Ανάβαση Φλώρινας, συνεχίζει προς το χιονοδρομικό Βίγλα-Πισοδέρι για να καταλήξει στις Λίμνες των Πρεσπών. Νότια μπορεί να επισκεφτεί κανείς την ιδανική για περίπατο λίμνη Ζάζαρη και τα δύο καταφύγια του Αρκτούρου αυτό του Λύκου στις Αγραπιδιές και της Αρκούδας στο Νυμφαίο.

Ο θίασος του Κυπέλλου Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος θα φιλοξενηθεί το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Ιουνίου στην πανέμορφη Φλώρινα και η παρουσία όλων ημών είναι επιβεβλημένη καθώς, όσοι αγαπούν την φύση, θα αποζημιωθούν στο έπακρο, ενώ όσοι αγαπούν την ταχύτητα θα βιώσουν μοναδικές στιγμές.

Την 1η Ανάβαση Φλώρινας, τον τρίτο κατά σειρά αγώνα του Κυπέλλου Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος, διοργανώνει ο Όμιλος Φίλων Αυτοκινήτου Δράμας (Ο.Φ.Α.Δ.).

επιστροφή στην κορυφή