ΑΡΖΟΥΜΑΝΙΔΗΣ ΣΗΜΑΤΑ
ΡΟΗ 24/7:

Ο Δημήτρης Καρατσομπαλίδης νικητής της 40ής Δεξιοτεχνίας Αυτοκινήτων

DSC 1236

Στη μνήμη του Ιορδάνη Φύλογλου

Ο καιρός ίσως να αγαπάει τον κλέφτη σίγουρα όμως αγαπάει τον νοικοκύρη και το απέδειξε σεβόμενος την 40η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων και Time Attack την οποία διοργάνωσε ο Α.Ο.Θ. εις μνήμη του μέλους και συναθλητή Ιορδάνη Φύλογλου.

Την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου σταμάτησε η βροχή στην πίστα καρτ Drive Park στο Νέο Ρύσιο επιτρέποντας στους 22 δεξιοτέχνες και 16 Time Attackers να εκκινήσουν τον αγώνα τον οποίο προλόγισε, φορτίζοντας συναισθηματικά την ατμόσφαιρα όπως ήταν αναμενώμενο, ο πρώην Πρόεδρος του Α.Ο.Θ. και εκπρόσωπος της ΟΜΑΕ στην Β.Ε. Αντώνης Παρταλιός.

Την διαδρομή στους συμμετέχοντες, έδειξε ο δεξιοτέχνης, μέλος του Δ.Σ. του Α.Ο.Θ. και στενός του φίλος, Ιωάννης Ιορδανίδης οδηγώντας την λευκή Opel Manta με συνεπιβάτες την κόρη και την ανιψιά του “Jordan”

Πρώτος στην πίστα μπήκε ο Δημήτρης Καρατσομπαλίδης με το μπλε Peugeot 106 κατακτώντας την 1η θέση στην κατηγορία Α, με δεύτερο τον Νίκο Παπαντωνίου με Fiat Uno Turbo και τρίτο τον Χρήστο Χατζημήσιου με Mazda MX5.

Στην Β΄ κατηγορία επεκράτησε ο Στέλιος Νταρίβας με Fiat Punto Turbo και ένα δευτερόλεπτο διαφορά από τον δεύτερο Ζεϊμπέκη με Opel Kadett και τρίτο τον Κώστα Οικονομίδη με Fiat Punto ο οποίος και εγκατέλειψε λόγο μηχανικής βλάβης.

Στην Γ΄ κατηγορία η Opel Ascona του Γιώργου Σαλονίδη τερμάτισε πρώτη με ενάμιση δευτερόλεπτο διαφορά από το Opel Kadett του Χαράλαμπου Ραφαηλίδη, το οποίο ακολούθησε, με μόλις 0,2 δευτερόλεπτα διαφορά, στην τρίτη θέση η Opel Ascona του Χρυσοβαλάντη Σαρβανίδη.

Αμέσως μετά ακολούθησε ο αγώνας χρονομετρημένων με 16 συμμετοχές, πολύ θέαμα, με τα αγωνιστικά να κινούνται στις 3 κα ενίοτε στις 2 ρόδες, παρατεταμένες πλαγιολισθήσεις αλλά και με την ατμόσφαιρα να μυρίζει καμένο λάστιχο.

Στην κατηγορία έως 2.000 κ.εκ. επικράτησε ο Αλέξανδρος Δήμου με Toyota Starlet με δεύτερο τον Γιώργο Σαλονίδη με Opel Ascona και τρίτο τον Δημήτρη Καρατσομπαλίδη με Peugeot 106.

Στην μεγάλη κατηγορία άνω των 2.000 κ.εκ. ο Γιάννης Ξανθόπουλος τερμάτισε πρώτος την εύηχη και πανέμορφη Alfa Romeo Sud με δεύτερο τον Στέλιος Νταρίβα με Fiat Punto Turbo και τρίτο τον Ιωάννη Γυφτάκη με Opel Ascona.

Το κύπελλο για τον χρόνο ημέρας κατέκτησε ο Δημήτρης Καρατσομπαλίδης, ο οποίος χάρισε την καρό σημαία τερματισμού στην κόρη του θανόντος, Αναστασία Φύλογλου.

Το κύπελλο πρώτης γυναικείας συμμετοχής πήρε η Αντωνία Αμπατζίδου, ενώ αυτό του πρώτου μέλους ο Χαράλαμπος Ραφαηλίδης.

Ο Α.Ο.Θ. ευχαριστεί όλους τους αγωνιζόμενους αλλά και όλους όσους αψήφησαν τον άστατο καιρό και έδωσαν το παρών στην πίστα καρτ Drive Park στο Νέο Ρύσιο. Ευχριστεί τους καλούς Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού αλλά και τους χορηγούς του αγώνα «Ζάντες & Ελαστικά Τρατσέλας» και τα λιπαντικά «RS200».

επιστροφή στην κορυφή