ΑΡΖΟΥΜΑΝΙΔΗΣ ΣΗΜΑΤΑ
ΡΟΗ 24/7:

Νέο ΔΣ εξέλεξε ο ΑΟΘ

GPI 1092

Έκτακτη οικονομική βοήθεια από μέλη του Ομίλου για να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες

 

Νέο ΔΣ εξέλεξε ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης, χθες Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου, όπου πραγματοποιήθηκε η συνέλευση.

Στο κάλεσμα του ομίλου ανταποκρίθηκαν πολλά ιδρυτικά μέλη, φίλοι από τα παλιά και συναθλητές από μια εποχή όπου ο μηχανοκίνητος αθλητισμός και ιδιαίτερα ο Α.Ο.Θ. εξέπεμπαν μια μοναδική αίγλη. Μαζί με τα δεκάδες νέα μέλη που στηρίζουν με την παρουσία τους τον Α.Ο.Θ. δόθηκαν οι απαραίτητες ανάσες ελπίδας στον όμιλο που αιμορραγεί. Ανάσες ηθικής αλλά και οικονομικής στήριξης, με την ανταπόκριση να είναι άμεση και συγκινητική.

Μόλις παρουσίασε τις οφειλές του ομίλου η εξελεγκτική επιτροπή, οι κ.κ. Μπαλτουμάς Δήμος, Παυλίδης Νίκος και Μπαξεβανάκης Αντώνης πρόσφεραν συγκεκριμένη έκτακτη οικονομική βοήθεια στον όμιλο. Εκτός διαδικασίας, κάνοντας με την σειρά του την πλέον ευχάριστη έκπληξη, πήρε τον λόγο ο πρόεδρος της ΛΕ.Κ.Α.Μ. Τσάλιος Γιώργος. Αφού αναφέρθηκε στην βοήθεια που δέχθηκε, η ΛΕ.Κ.Α.Μ. από τον Α.Ο.Θ. πριν από 20 χρόνια κατά την ίδρυσή της, συνέχισε λέγοντας πως η Λέσχη Κλασικού Αυτοκινήτου Μακεδονίας δεν ξεχνά και προφέρει 1.500 ευρώ.

GPI 1115

Διαδικαστικά κύλησαν όλα ομαλά με τον απερχόμενο πρόεδρο Οδυσσέα Καραθάνο να εξηγεί τις δυσκολίες που συνάντησε ο όμιλος το 2014 και τους λόγους για τους οποίους χρειάστηκε να αναλάβει δράση η Επιτροπή Βετεράνων Α.Ο.Θ. Με τον Αντώνη Παρταλιό, πρώην πρόεδρο του Α.Ο.Θ. και μέλος του Δ.Σ. της ΟΜΑΕ, να διαβεβαιώνει για άλλη μια φορά πως θα είναι κοντά στον όμιλο, τον οποίο χαρακτήρισε σπίτι του και τον Δημήτρη  Κουμποτή να μιλάει για την ανάγκη εξωστρέφειας του Α.Ο.Θ. με στόχο την ανάκτηση της χαμένης αίγλης.

Ως πρόεδρος της συνέλευσης ορίστηκε ομόφωνα από το σώμα ο κ. Κουμποτής με τον Δημήτρη Αναγνώστου να κρατά τα πρακτικά. Ομόφωνα όμως ορίστηκαν να αναλάβουν τα καθήκοντα της εφορευτικής επιτροπής και οι κ.κ. Φωτίου Φώτης, Αργυρίου Κώστας και Δήμου Αλέξανδρος.

Η ψηφοφορία αλλά και η καταμέτρηση των ψήφων ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ με την κάλπη να δίνει τα παρακάτω αποτελέσματα:

Διοικητικό Συμβούλιο

Αγοραστός Λάζαρος 43

Αραμπατζής Χρήστος 50

Βογιατζόγλου Πέτρος 34

Μαράτος Σταύρος 50

Σαρρής Φαίδων 36

Χατζηδημητρίου Εμμανουήλ 41

Ψηφίδης Ιωάννης 59

Εξελεγκτική Επιτροπή

Βασιλόπουλος Αθανάσιος 34

Θεοφανίδης Συμεών 23

Κοσμόπουλος Γεώργιος 31

Μητρόγλου Παναγιώτης 45

Τριανταφύλλου Νικόλαος 43

Τσιτσογιαννόπουλος Βασίλειος 21

Χαρατάσος Φώτιος 30

Πειθαρχικό Συμβούλιο

Ανδρεάδης Γεώργιος 44

Ανεζίνης Νικόλαος 57

Γκαβέζος Μιχαήλ 67

Χατζηαναστασίου Ιωάννης 33

επιστροφή στην κορυφή