ΑΡΖΟΥΜΑΝΙΔΗΣ ΣΗΜΑΤΑ
ΡΟΗ 24/7:

To εντυπωσιακό SCG 003 μαγνητίζει τα βλέμματα στη Γενεύη

Glickenhaus-1SCG-003

Πρόκειται για ένα υπεραυτοκίνητο που μοιάζει στην Ferrari Enzo, κινείται από κινητήρα της Honda και σύντομα θα διατίθεται τόσο σε αγωνιστική όσο και ...πολιτική έκδοση.

Τα αρχικά SCG, παραπέμπουν στην ονομασία «Scuderia Cameron Glickenhaus».

 

Και, για όσους δεν τον γνωρίζουν, ο κ. Glickenhaus είναι ένας εκκεντρικός αμερικανός τραπεζίτης, ο οποίος απέκτησε πριν μερικά χρόνια την one-off Ferrari P4/5.

Φαίνεται όμως ότι η συγκεκριμένη Ferrari δεν μπορούσε να ικανοποίησει τις φιλοδοξίες του και έτσι αποφάσισε να πάει τα πράγματα ... παρακάτω, ιδρύοντας τη δική του εταιρία κατασκευής υπεραυτοκινήτων. Μάλιστα, την εταιρία την στελέχωσε με τους μηχανικούς και τους σχεδιαστές οι οποίοι εξέλιξαν την P4/5 χρησιμοποιώντας ως βάση την Enzo.

 

Το νέο αυτοκίνητο κάνει πρεμιέρα στη Γενεύη, αυτή την ώρα, ενώ η αγωνιστική έκδοση θα αποκαλυφτεί στον αγώνα αντοχής των 24 Ωρών του Νίρμπουργκρινγκ.

Οι πληροφορίες θέλουν την έκδοση δρόμου να κοστίζει πάνω από 2,0 εκάτ. ευρώ. Ο κινητήρας που κινεί το όμορφο supercar είναι ένας  3,5-λίτρων twin-turbo V-6 κινητήρας της Honda με 530 ίππους.

http://news247.gr/

επιστροφή στην κορυφή