ΡΟΗ 24/7:

Το halkidikifocus προτείνει: Νικήτη και για φαγητό στου Καζάνη

kaz6
Έχετε δει πως σερβίρει τα ορεκτικά του;


Στα λευκά ντυμένο με έντονη πέτρα, αλλά και ξύλινα σημεία, κατακόκκινα τριαντάφυλλα στην πλαινή αυλή να χαρίζουν το άρωμά τους με ένα μικρό αεράκι και η θάλασσα πιάτο μπροστά μας. Ιδανικό σημείο για ανθρώπους με καλλιτεχνικές ανησυχίες μιας και η ηρεμία έρχεται και δένει με την απόλυτα κατάλληλη μουσική.

Παλιά ελαφρολαικά, από αυτά που σου αρέσει να σιγοτραγουδάς πίνοντας το κρασί σου και το βλέμμα σου να χάνεται στα γαλανά νερά.
kaz5
kaz4
Ο Καζάνης, έχει κάνει μεγάλο όνομα στη Σιθωνία και όχι μόνο, για την υψηλή ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιεί στα μαγειρέματά του, όπως επίσης για την ευγένεια του προσωπικού του. Έχουμε ακούσει από πολλούς: έχεις δοκιμάσει το μπριάμ του;
kaz7
Τώρα θα μου πείτε θα πας μέχρι την Νικήτη για ένα μπριάμ;
Κι όμως ναι! Θα πας για ένα μπριάμ! Η απόλυτη αρμονία σε λίγες πιρουνιές που σου επιτρέπουν να γευτείς κάτι απλό αλλά σπάνια μαγειρεμένο έτσι. Δεμένη σάλτσα, σωστά μαγειρεμένα λαχανικά.

kaz2

kaz1

Συνεχίσαμε με λίγα θαλασσινά, ίσα για να κάνουμε παρέα στο κρασάκι μας. Εντυπωσιακά καλοστημένα πιάτα χωρίς φανφάρες και ολόκληρες "γλάστρες" διακόσμησης.
Αυτό είναι φίλοι αναγνώστες... Όταν ξέρεις να μαγειρέψεις και το κάνεις με μεράκι, οι γλάστρες είναι περιττές!

Δοκιμάστε να γευματίσετε στου Καζάνη και θα με θυμηθείτε!

επιστροφή στην κορυφή