Σήμερα μου μύρισαν φασολάκια...
- Γράφτηκε από τον Αγιαννίδου Αθηνά
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
- Κατηγορία FOCUS ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ
- Εκτύπωση
Δεν μπαίνω κουζίνα, θα φάω απ’το Γλυκό Φαΐ!
Έχω μάθει να τρώω τα φασολάκια όπως τα έκανε η γιαγιά μου. Πλατύ φασολάκι, τομάτα, μαιντανό και λίγο σκορδάκι. Εγώ προσωπικά, ρίχνω και το κρεμμυδάκι μου και ένα σφηνάκι ρακή για να δώσω άρωμα Κρήτης.
Στο Γλυκό Φαΐ όμως, τα έφαγα πολύ διαφορετικά και μου έκαναν εντύπωση. Μπορεί σε εμφάνιση να είναι ακριβώς ίδια με τα σπιτικά, όμως υπάρχει μια σημαντική διαφορά που τα κάνει ξεχωριστά και σε γεύση και σε άρωμα.
Στο Γλυκό Φαΐ λοιπόν, τα φασολάκια τα φτιάχνουν με άνιθο. Εντυπωσιάστηκα από το πολύ πλούσιο άρωμά τους και φυσικά κάθε πιρουνιά ήταν απόλυτα απολαυστική. Ίσως με αυτό τον τρόπο να ταιριάζουν πολύ περισσότερο με φέτα και μια σαλάτα πολίτικη.
Και για να μην μπω στην διαδικασία να ρωτήσω τι άλλο κρύβει η συνταγή του Γιάννη, απλά καλώ και μου τα φέρνουν στο σπίτι όποτε τα ορέγομαι...
Τελευταία άρθρα από τον/την Αγιαννίδου Αθηνά
- Κάθε άνθρωπος, αρκεί να έχει θέληση και να ακολουθεί τις καθοδηγήσεις-συμβουλές του δασκάλου του μπορεί σε λίγα χρόνια να καταφέρει να συντάσσει ένα κείμενο στα αγγλικά, εκφράζοντας τα επιχειρήματα του ορθά και με πλούσιο λεξιλόγιο.
- Αμύγδαλο το αντιβιοτικό
- Μουσταλευριά: Παραδοσιακή αγιορείτικη συνταγή
- Πόσο καλός είσαι στο θέμα «ψάρι»;
- Κριθαρότο με άρωμα Μεσογείου