ΡΟΗ 24/7:

Ο Αύγουστος θέλει διαδρομές. Πάμε στην Φούρκα σήμερα!

takis-mixed-
Γεύμα στο καλύτερο σημείο. Πάμε στην ταβέρνα του Τάκη του Ιερισσιώτη


Αύγουστος, ζέστη, άδεια, θάλασσα, τσίπουρα, παρέες. Αχ! Ωραία που είναι η ζωή! Τουλάχιστον για όσους μπορούν να έχουν την άδειά τους και να ζουν ή να κάνουν διακοπές στην όμορφη Χαλκιδική μας!

Σήμερα βάλαμε μπρος και φύγαμε για Φούρκα. Θα απολαύσουμε την θάλασσα της, τον ήλιο της, την άμμο και τις πέτρες της στο 100% και φυσικά δε θα μείνουμε χωρίς πρόταση για καλό φαγητό! Θα τσιπουριάσουμε, όπως λέμε με την παρέα μου, σε ένα από τα καλύτερα στέκια του μεζέ! Θα πάμε στην ταβέρνα του Τάκη του Ιερισσιώτη.

takis-exwteikos-xwros
Ακριβώς πάνω από τη θάλασσα και κυρίως με όλα τα τραπέζια στην ίδια θέα. Το σαλόνι της ταβέρνας, είναι σαν συνέχεια του γαλανού της θάλασσας και αυτό όσο να’ναι αυτό σε παραπέμπει σε θαλασσινά! Φυσικά υπάρχουν και αυτοί που δεν χαμπαριάζουν και πολλά και δεν ξεφεύγουν από τα κρεατικά. Στου Τάκη, μπορείτε να βρείτε και κρεατικά, αλλά βλέποντας το χταπόδι να λιάζεται, με τι καρδιά θα ζητήσετε σουβλάκια;

takis-souv
Ο Αύγουστος έχει κρυφή απαίτηση και μυρίζει Αιγαίο! Θράψαλα, καλαμάρια, γαρίδες,χταπόδια, μύδια, γαύρο, σαρδέλα, τσιπούρες, μπαρμπούνια και ότι άλλο βγάζει η θάλασσα!

takis4
takis-kalamari
takis3
Θέλετε και ένα μυστικό; Ζητήστε γαύρο τηγανιτό, όπως ακριβώς προτιμά να τρώει και ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας, Δεν θα σας πω το πως, θα σας αφήσω να το ανακαλύψετε...

zeu-fourka

επιστροφή στην κορυφή