Asterias στο Πευκοχώρι
- Γράφτηκε από τον Αγιαννίδου Αθηνά
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
- Κατηγορία FOCUS ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ
- Εκτύπωση
Ανέβηκε ο πήχης φέτος το καλοκαίρι
Ξεφέυγουμε από τα συνηθισμένα εδέσματα, όσο και να μας αρέσουν. Ξεφεύγουμε επίσης, από την συνηθισμένη απόδοση λίγο πιο gourmet πιάτων. Επιμένουμε σε ελληνικά προϊόντα και δημιουργούμε βάση του Αριστοτελικού μενού, των 5 στοιχείων.
Πιάτα λιτά σε υλικά και διαδικασία μαγειρέματος, υλικά αγνά και ολόφρεσκα, απόδοση ασύγκριτη, άλλου επιπέδου. Στον Asteria αξίζει να πας μέχρι να τελειώσει το φετινό καλοκαίρι, έστω και μια φορά. Έτσι... για να καταλάβεις τον λόγο που οι θαμώνες του παραμένουν πιστοί από την αρχή της λειτουργίας του και φυσικά για να έχεις λόγους να περιμένεις το επόμενο καλοκαιράκι στην Χαλκιδική, στο Πευκοχώρι.
Να θυμάσαι κάτι... Οι γεύσεις που θα δοκιμάσεις, δε θα σου φέρουν μνήμες. Θα σου δημιουργήσουν όμως δρόμους στον ουρανίσκο, που δύσκολα θα κουμπώσουν άλλες...
Τελευταία άρθρα από τον/την Αγιαννίδου Αθηνά
- Κάθε άνθρωπος, αρκεί να έχει θέληση και να ακολουθεί τις καθοδηγήσεις-συμβουλές του δασκάλου του μπορεί σε λίγα χρόνια να καταφέρει να συντάσσει ένα κείμενο στα αγγλικά, εκφράζοντας τα επιχειρήματα του ορθά και με πλούσιο λεξιλόγιο.
- Αμύγδαλο το αντιβιοτικό
- Μουσταλευριά: Παραδοσιακή αγιορείτικη συνταγή
- Πόσο καλός είσαι στο θέμα «ψάρι»;
- Κριθαρότο με άρωμα Μεσογείου