ΡΟΗ 24/7:

Όρμος Παναγίας, άρα Αρίστος

aristos-ammos
Οι ομορφιές του Όρμου είναι πολλές


Και το εστιατόριο θαλασσινών του Αρίστου είναι μια από αυτές. Ένας χώρος μαγικός. Τόσο όμορφος που είναι λες και βρίσκεσαι σε ένα μέρος που δεν είχες καν φατναστεί. Η φύση απλώνεται ολόγυρα με τις γλυκές τις νότες, τα μοναδικά της χρώματα και στα.. αρώματα, συνεργάζεται με τον Αρίστο.

aristos-ostraka
Αρώματα φρέσκου, καλομαγειρεμένου φαγητού. Καθήστε και απολαύστε την γεύση, την ποιότητα και την θέα στατελειότερα άκρα τους. Μια μακαρονάδα θαλασσινών είναι ό,τι πρέπει για να ξεκινήσει το γευστικό ταξίδι σας. Συνεχίστε με μια ποικιλία οστράκων. Οι λεπτές γεύσεις τους θα σας συγκλονίσουν. Καλαμάρια στο τηγάνι ή και ψητά, σκουμπρί, χταποδάκι φρέσκο και γαρίδες όπως τις προτιμάτε.

aristos-garides-
ar14
Κι από σαλατούλα; Τι θα λέγατε να δοκιμάσετε τον Ποπάϋ; Είναι προφανές ότι ως βάση έχει το σπανάκι, εξ ου και η έξυπνη ονομασία της. Η δική μου αγαπημένη σαλάτα είναι ο Ανθόκηπος. Μαρούλι, γλυστρίδα η υγιεινή, φραουλίτσα μυρωδάτη, καρύδια για καλή μνήμη και φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα συνθέτουν αυτή τη σαλάτα, που αξίζει να δοκιμάσετε. Και μετά από τόση θάλασσα και τόσο ψάρι; Ένα γλυκάκι είναι απαράιτητο.

ar12
aristos-vradu
Ζητήστε κι έναν ελληνικό καφέ... Και μείνετε με αυτή την άισθηση απόλαυσης, κοιτάζοντας το μπλε μπροστά σας. 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Σεπτέμβρη για καφέ στο Modesto 17th Street food »
επιστροφή στην κορυφή