ΡΟΗ 24/7:
Artboard1 2

Μαγειρευτό φαγητό από την Ρίγανη

rigf5
Για όσους δεν προλαβαίνουν να μαγειρέψουν, αλλά και για όσους εξ αιτίας της... τεμπελιάζουν!


Και πως να μην τεμπελιάσουν άλλωστε, αφού όταν οι κατσαρόλες ανεβαίνουν στις εστίες και το κρεμμυδάκι τσιγαρίζεται, κολάζεται ο περαστικός, ο γείτονας, μέχρι και ο οδηγός λεωφορείου που περνάει από τον παρακάτω δρόμο...

rigf2
Φυσικά αυτό γίνεται γιατί και τα υλικά είναι καλής ποιότητας, αλλά και τα χέρια που τα μαγειρεύουν. Η γνώση φαίνεται από τουςπιο απλούς ή πιο περίπλοκους συνδυασμούς υλικών, στοιχείων και μυρωδικών που χρησιμοποιούνται στην κουζίνα της Ρίγανης.

rigf3

Τα ψάρια καταφτάνουν σπαρταριστά. Αυτή τη φορά βρήκαμε λιθρίνια και μας τα έψησαν στη σχάρα. Οι πατάτες πλέον είναι περιορισμένες στο μενού μας, οπότε ζητήσαμε λαχανικά ψητά. Η παρέα μας, προτίμησε κάτι σούβλας... Οι επιλογές ήταν αρκετές, μοσχομυριστές και ζουμερές!

rigf1
Ο θερμοθάλαμος ωστόσο, μας έβγαλε τα ματάκια και έτσι πήραμε σε πακέτο και το φαγητό για την επόμενη ημέρα...  Λάχανο με χοιρινό λοιπόν και μάλιστα 3 μερίδες!

rigf4
Αν περνάτε κι εσείς από τις Φώκιες και σας μυρίζει καλομαγειρεμένο, μην ψάχνεστε. Πάτε μέχρι την πλατεία, μπείτε στην Ρίγανη και επιλέξτε αυτό που μυρίσατε... Με κλειστά τα μάτια όμως!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Πάμε για Γλυκό Φαΐ Το χάνουμε; »
επιστροφή στην κορυφή