ΡΟΗ 24/7:
780Ñ152-01

17th Street Food στο κέντρο των Νέων Μουδανιών

17d
Για λίγο απ’όλα τα καλά!   


Ξεκινήστε την ημέρα σας όμορφα. Και η μέρα ξεκινάει όμορφα με χαμόγελο, καλή παρέα και ποιοτικό καφέ. Το χαμόγελο το έχετε. Πάρτε την κολλητή σας να έρθει σπίτι μιας κι έχετε ρεπό και περάστε μια μέρα όμορφη, γεμάτη κους κους, ταινίες και χουχούλιασμα. Σήμερα δεν έχετε χρόνο για δουλειές. Το
17th Street Food αναμένει στο ακουστικό για την πρωϊνή σας παραγγελία. Καφεδάκια ζεστά ή κρύα, γλυκά ή σκέτα. Και τώρα που λέμε «σκέτα»…

17h
Πώς γίνεται όταν γνωρίζετε ότι η καλύτερη μπουγάτσα είναι εκεί ζεστή και λαχταριστή και να μην την προσκαλέσετε; Διαλέξτε από τις διαθέσιμες και ολόφρεσκες μπουγάτσες και πιτούλες και σε λίγα μόλις λεπτά θα είναι στη διεύθυνσή σας.

krepa-glukeia-17th
Η φιλενάδα έφτασε και οργανώνετε το πώς θα περάσετε την ημέρα σας μαζί. Δεν έχετε διάθεση για έξω. Πίνοντας καφεδάκι, και βλέποντας φωτογραφίες η ώρα περνάει και αποφασίζετε να ξεκινήσετε μαραθώνιο ταινιών. Διαλέγετε μια από κάθε δεκαετία. Αλλά ταινία και χουχούλιασμα πάνε μόνο με πίτσα. Το τηλέφωνο είναι γνωστό και ο δρόμος της απόλαυσης ένας.
17th Street Food για πίτσες και κρέπες.

17b
17-krepa
Κρέπες αλμυρές με τα υλικά της επιλογής σας, αλλά και γλυκές, έτσι για την αλλαγή της γεύσης. Μην νιώθετε τύψεις, αύριο πάλι θα είστε στο τρέξιμο. Απολαύστε το ρεπό σας, το σπίτι σας, την φίλη σας, τις στιγμές αυτές, πάντα με καλό, νόστιμο φαγητό. 

Τελευταία τροποποίηση στιςΤρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016 12:48
επιστροφή στην κορυφή