ΡΟΗ 24/7:
780Ñ152-01

Για φαγητό στου «Μπακάλη»

bak14
Χειμώνα – Καλοκαίρι!


Μια πολύ καλή ιδέα, όταν έχουμε την ονομαστική μας εορτή, είναι να παίρνουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα και να απολαμβάνουμε μαζί τους ένα καλό γεύμα. Ευχές από καρδιάς, χαμόγελα, στιγμές με τους ανθρώπους μας. Τι χρειαζόμαστε; Καλή διάθεση, ένα όμορφο μέρος – κατά προτίμηση ζεστό, λόγω του καιρού -, που να μας προσφέρει καλό, νόστιμο, ποιοτικό φαγητό!

bak2
bak3
Αυτό το μέρος βρίσκεται στο Πευκοχώρι και κάθε μέρα, κάθε εποχή, βρίσκεται εκεί, έτοιμο να μας προσφέρει ό,τι τραβάει η ψυχή μας! Είναι ο «Μπακάλης» και έχει κάθε λιχουδιά που μπορεί να λαχταράμε. Μεγάλη ποικιλία σε κρεατικά, ψάρια, θαλασσινά και μαγειρευτά. Υλικά πάντα ποιοτικά, φρέσκα, καθαρά, στοιχισμένα στην κουζίνα και έτοιμα να παραδωθούν στα χέρια των μαγείρων και έπειτα, μεταμορφωμένα, στην όρεξή μας!

gaparibakalis
sal bak kot
Ένα περιβάλλον ζεστό, οικογενειακό, με προσωπικό άψογο και γεύσεις που θα σας μείνουν βαθιά χαραγμένες σε νου και ουρανίσκο!

bak 003
Οι γιορτές του νέου μήνα είναι πολλές και γεμάτες όμορφα ονόματα. Πάρτε, λοιπόν, τους αγαπημένους σας και ο «Μπακάλης» σας περιμένει! 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ψώνια στην αγορά Pizza, spaghetti & love »
επιστροφή στην κορυφή