ΡΟΗ 24/7:
780Ñ152-01

Μεταλλεμπορική Τσερέας: Μια οικογενειακή επιχείρηση στο χώρο του σιδήρου

Tsereas pros

Από το παραδοσιακό σιδηρουργείο στα Ν. Σίλατα, στην εμπορία σιδήρου στο Διονυσίου

Το 2004 ο κύριος Λάκης Τσερέας ίδρυσε τη «Μεταλλεμπορική Χαλκιδικής» σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, στην περιοχή Διονυσίου, μια επιχείρηση κατασκευής και κυρίως εμπορίας μετάλλων, που σταδιακά αναπτύχθηκε, προμηθεύοντας όλη τη Χαλκιδική και όχι μόνο.

Ωστόσο η ενασχόληση της οικογένειας με το σίδερο πηγαίνει πολλά χρόνια πίσω: Ο παππούς του κυρίου Λάκη και στη συνέχεια ο πατέρας του, ήταν παραδοσιακοί τεχνίτες, που είχαν σιδεράδικο στα Ν. Σίλατα. Εκεί ο κύριος Λάκης έμαθε την τέχνη του σιδερά, μια τέχνη που τη συνέχισε και ο ίδιος, προσαρμόζοντας ταυτόχρονα τα προϊόντα του στη σύγχρονη εποχή. Επεκτάθηκε και στο χώρο του εμπορίου, επιχειρώντας παράλληλα να μυήσει τα παιδιά του, Χρήστο και Νατάσσα, στο σίδερο και στην εταιρεία.

Η επιχείρηση σήμερα διαθέτει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που αφορούν την οικοδομή, με πελατολόγιο σε όλη τη Χαλκιδική. Διαθέτει στράντζα και ψαλίδι και εμπορεύεται κάθε μορφή σιδήρου, λαμαρίνες σκεπής, πάνελ, υλικά περιφράξεων, πλέγματα, χρώματα, σκάλες για τις ελιές, ενώ συνεχώς εκσυγχρονίζεται, έχοντας στόχο την υψηλή ποιότητα προϊόντων, καθώς και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Ts 68

Ts 09

Ts 16

Ts 18 1

Ts 23

Ts 28

Ts 31

Ts 34

Ts 37

Ts 55

Ts 62

Ts 65

Ts 77

 

επιστροφή στην κορυφή