ΡΟΗ 24/7:
780Ñ152-01

Πράσινη απόσυρση από τη Husqvarna και τα καταστήματα ΔΕΛΛΗΣ.

 aposyr

Η Άνοιξη ήρθε, ο καιρός άνοιξε, η μέρα μεγάλωσε και η φύση μας καλεί να την χαρούμε, αυτό όμως σημαίνει ότι πρέπει να ανασκουμπωθούμε, να φορέσουμε τα γάντια εργασίας και να αρχίσουμε την περιποίηση κήπων και αγρών.

Η Άνοιξη επιτέλους ήρθε και μαζί της ήρθε και ο νέος κατάλογος Husqvarna Άνοιξη-Καλοκαίρι 2019, που θα μας λύσει τα χέρια για ακόμα μια φορά με τις μοναδικές προσφορές του και με επιπλέον έκπτωση στις ήδη ειδικές τιμές του καταλόγου, όταν η αγορά συνοδεύεται με την απόσυρση ενός παλιού μηχανήματος!

Πολυμηχανήματα Combi, χορτοκοπτικά και θαμνοκοπτικά Husqvarna κατάλληλα για επαγγελματική ή περιστασιακή χρήση, σχεδιασμένα έτσι ώστε να ολοκληρώνετε τις εργασίες σας αποτελεσματικά ενώ παράλληλα είναι εύκολα στον χειρισμό και την μεταφορά τους. Ανάλογα με τις ανάγκες σας μπορείτε να προσαρμόσετε εύκολα και γρήγορα τα κατάλληλα εξαρτήματα επιλέγοντας από την ευρεία γκάμα διαθέσιμων λειτουργιών και εξαρτημάτων.

pras2

pras

pras4

pras5

pras6

pras7

Όταν ο χώρος ή η εργασία σας απαιτεί επαγγελματική αντιμετώπιση, τότε εμπιστευτείτε τα Επαγγελματικά Χλοοκοπτικά Εμπρόσθιας Κοπής.

Ακόμη και ο μεγαλύτερος χλοοτάπητας θα φαίνεται μικρός αφού προσφέρουν υψηλή ευελιξία κια απόδοση σε μεγάλες εκτάσεις με εμπόδια και πλαγιές και με την ευρεία γκάμα παρελκόμενων είναι λειτουργικά όλο το χρόνο.

Εξίσου αποτελεσματική επιλογή, ιδανική για την περιποίηση του γκαζόν, είναι τα Τρακτέρ κήπου της Husqvarna, που προσφέρουν εξαιρετική χρηστικότητα και αποτελούν ένα πανίσχυρο συνεργάτη για τον κήπο σας όλο το χρόνο.

prasss14

pras15

pras14

pras17

pras18

Τον νέο κατάλογο Husqvarna Άνοιξη-Καλοκαίρι 2019 καθώς και όλη την γκάμα προϊόντων Husqvarna, μπορείτε να προμηθεύεστε από τα Καταστήματα Γεωργικών Μηχανημάτων και Εργαλείων ΔΕΛΛΗΣ  στα Ν. Μουδανιά, σε μοναδικές προνομιακές τιμές και μην ξεχνάτε το επιπλέον όφελος της απόσυρσης!

 

Καταστήματα Γεωργικών Μηχανημάτων & Εργαλείων ΔΕΛΛΗΣ 

1ο Κατάστημα Αρχή Περ. Οδού Μουδανιών-Κασσάνδρας

 2ο Κατάστημα Ζαφειρίου 13

3ο Κατάστημα Ζαφειρίου 8

Τηλ. 23730 65567 & 23730 65212

Fax: 23730 65704 & 23730 65214

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στιςΤρίτη, 02 Απριλίου 2019 12:58
επιστροφή στην κορυφή