ΡΟΗ 24/7:
780Ñ152-01

Τα καταστήματα ΔΕΛΛΗΣ ετοιμάζουν τον κήπο σας για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι!

AUTO

Ετοιμάστε τον κήπο σας για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι, κουρέψτε το γκαζόν, κλαδέψτε τα δέντρα, κόψτε τις μπορντούρες στους φράκτες και καθαρίστε τον κήπο σας από τα φύλλα, πάντα με συνεργάτη και βοηθό την Husqvarna και τα καταστήματα γεωργικών μηχανημάτων & εργαλείων ΔΕΛΛΗΣ!

Εμπιστευθείτε τα προϊόντα μπαταρίας της Husqvarna που είναι φιλικά προς το περιβάλλον με χαμηλά επίπεδα θορύβου και μηδενικές εκπομπές καυσαερίων και με επιπλέον έκπτωση 10% από τις τιμές του καταλόγου Άνοιξη-Καλοκαίρι 2019 με την αγορά σετ: μηχάνημα μπαταρίας+μπαταρία+φορτιστή. 

mpataria

Τα αλυσοπρίονα Husqvarna με μπαταρία, έχουν όλη την ισχύ που χρειάζεστε χωρίς θόρυβο και αναθυμιάσεις.

Τα κονταροαλυσοπρίονα Husqvarna με μπαταρία για την φροντίδα δέντρων, προσφέρουν αυξημένη ευελιξία στις εργασίες σας καθώς και εξαιρετικές επιδόσεις σε σχέση με τα αντίστοιχα πετρελαιοκίνητα μηχανήματα.

Τα χορτοκοπτικά Husqvarna με μπαταρία είναι ελαφριά, εύχρηστα και εξαιρετικά ισορροπημένα.

Τα θαμνοκοπτικά Husqvarna είναι πανίσχυρα, ελαφριά και ισορροπημένα. Διαθέτουν μοτέρ χωρίς ψήκτρες με αρκετή ροπή για τις λεπίδες χόρτου και χερούλια σχεδιασμένα για να προσφέρουν την καλύτερη θέση εργασίας.

hlektika

Τα ψαλίδια μπορντούρας Husqvarna με μπαταρία, είναι ελαφριά, αθόρυβα και εύκολα στην χρήση τους, τόσο για οριζόντια όσο και για κατακόρυφη κοπή.

Οι φυσητήρες φύλλων Husqvarna με μπαταρία, διαθέτουν εξαιρετικά μικρό βάρος και πολύ ισορροπημένη σχεδίαση.

Οι χλοοκοπτικές μηχανές Husqvarna με μπαταρία, ελαφριές και εύχρηστες διαθέτουν την ισχύ που χρειάζεστε και προσφέρουν ελευθερία κινήσεων χωρίς καλώδια.

Rider Husqvarna με μπαταρία. Το επικαθήμενο χλοοκοπτικό που προσφέρει άνεση, χαμηλή ένταση ήχου που δεν ενοχλεί τους γείτονες και τις υψηλές επιδόσεις των Rider της Husqvarna.

Δώστε τέλος στο παραδοσιακό κούρεμα του γκαζόν επιλέγοντας το Automower με μπαταρία της Husqvarna, που κουρεύει ολόκληρο χλοοτάπητα αυτόματα και ήσυχα και κάνει την εργασία για εσάς χωρίς την εποπτεία σας, όλο το εικοσιτετράωρο! 

Μοναδικές προσφορές από τον κατάλογο Husqvarna Άνοιξη-Καλοκαίρι 2019

7

9

10

11

12

13

Καταστήματα Γεωργικών Μηχανημάτων & Εργαλείων Δελλής στα Ν. Μουδανιά

1ο Κατάστημα Αρχή Περ. Οδού Μουδανιών-Κασσάνδρας

2ο Κατάστημα Ζαφειρίου 13

3ο Κατάστημα Ζαφειρίου 8

Τηλ. 23730 65567 & 65212

Fax: 23730 65704 & 65214

 

επιστροφή στην κορυφή